Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μαυρογιάννης σε ΔΗΣΥ: Φοιτητές στη Λεμεσό στήνουν τσαντίρια

Offsite Team -
18.09.2022

Μαυρογιάννης σε ΔΗΣΥ: Φοιτητές στη Λεμεσό στήνουν τσαντίρια

Απαντά στον Δημοκρατικό Συναγερμό Μαυρογιάννης για το κράτος πρόνοιας

Απάντηση εξέδωσε το επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη, στον Δημοκρατικό Συναγερμό αναφορικά με το κράτος πρόνοιας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, χιλιάδες συμπολίτες μας πλήττονται από την ακρίβεια στα βασικά αγαθά, οι νέοι μας, βρίσκονται στο περιθώριο, αμειβόμενοι με μισθούς που μετά βίας φτάνουν για το ενοίκιο τους.

>>>ΔΗΣΥ για Μαυρογιάννη: Δείχνει ότι δεν έχει επαφή με την κοινωνία<<<

Προσθέτοντας ότι η Κύπρος έχει ανάγκη για μία διακυβέρνηση, που να έχει συγκεκριμένο σχεδιασμό για ένα Κράτος Πρόνοιας με σύγχρονες δομές φροντίδας, με εκσυγχρονισμένες Υπηρεσίες Ευημερίας.

>>>Η κοινωνική πολιτική δεν είναι «χρυσά» παυσίπονα<<<

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Φοιτητές στη Λεμεσό στήνουν τσαντίρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ύψος των ενοικίων. Άλλοι εγκαταλείπουν τις σπουδές τους λόγω οικονομικών δυσχερειών. Χιλιάδες συμπολίτες μας πλήττονται από την ακρίβεια στα βασικά αγαθά, στα καύσιμα, στην ενέργεια. Η πλειονότητα των ανθρώπων αυτού του τόπου αγωνιά για το μέλλον τους και των παιδιών τους. Οι νέοι μας, βρίσκονται στο περιθώριο, αμειβόμενοι με μισθούς που μετά βίας φτάνουν για το ενοίκιο τους.

Σε όλα αυτά αναφέρεται στο σημερινό του άρθρο ο Ανδρέας Μαυρογιάννης. Στην ανάγκη για μία διακυβέρνηση, που να έχει συγκεκριμένο σχεδιασμό για ένα Κράτος Προνοίας με σύγχρονες δομές φροντίδας, με εκσυγχρονισμένες Υπηρεσίες Ευημερίας, με συγκεκριμένες πολιτικές και στοχευμένα προγράμματα για συρρίκνωση των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων, ούτως ώστε να στηριχθούν ουσιαστικά οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Αυτό θα είναι το γράμμα και το πνεύμα της διακυβέρνησης του Ανδρέα Μαυρογιάννη. Της διακυβέρνησης που θα φέρει την αλλαγή.

Είναι με αυτή την κοινωνία των πολλών που έχει επαφή ο Ανδρέας Μαυρογιάννης και όχι με την κοινωνία των λίγων και των προνομιούχων, στην οποία προφανώς αναφέρεται και εξυπηρετεί ο Δημοκρατικός Συναγερμός και οι πολιτικές του.»

Home