Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μαυρογιάννης: Στόχος η δημιουργία καλύτερων συνθηκών ασφάλειας

Offsite Team -
18.10.2022

Μαυρογιάννης: Στόχος η δημιουργία καλύτερων συνθηκών ασφάλειας

Συνάντηση Ανδρέα Μαυρογιάννη με την αντιπροσωπεία του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος-Ισότητα

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος-Ισότητα, πραγματοποίησε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Κατά τη συνάντηση που διεξήχθη στα Γραφεία της Συντεχνίας, αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος γύρω από τα θέματα που αφορούν τα Σώματα Ασφαλείας όπως, η ασφάλεια των μελών, η συνταξιοδότηση, αλλά και οι απαρχαιωμένες διαδικασίες που ακολουθούνται για τις προαγωγές και τις μεταθέσεις.

dvds

Συζητήθηκαν παράλληλα, οι τρόποι που μπορούν να οδηγήσουν στη βελτίωση της επιχειρησιακής ικανότητας του Σώματος μέσω της χρηστής διοίκησης, η οποία θα διέπεται από διαφάνεια, αξιοκρατία και λογοδοσία.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Συντεχνίας για τη συνάντηση, δήλωσε πως περιλαμβάνονται τα ζητήματα ασφάλειας και ευνομίας του τόπου στις προτεραιότητες μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε, μέσα από τις πολιτικές διακυβέρνησής μας, για να αναβαθμιστεί ο ρόλος των Σωμάτων Ασφαλείας.

«Εν τέλει, το ζητούμενο για όλους μας, είναι η δημιουργία καλύτερων συνθηκών ασφάλειας και ευημερίας για τους πολίτες», κατέληξε.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος, Νίκος Λοϊζίδης, τόνισε πως είναι σίγουρο πως στο Πρόγραμμα του Α. Μαυρογιάννη θα έχει ξεχωριστή θέση η ευνομία και η ασφάλεια στην Κυπριακή Δημοκρατία, που είναι ο ρόλος των Σωμάτων Ασφαλείας.

Home