Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μαυρογιάννης: Συναντήθηκε με Έλληνες Υπουργούς

Offsite Team -
07.10.2022 - 11:30

Μαυρογιάννης: Συναντήθηκε με Έλληνες Υπουργούς

«Η εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου, αρωγός για την ειρήνη»

Συναντήσεις με τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Ελλάδας, πραγματοποίησε χθες ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Υπουργό Άμυνας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, συζητήθηκαν σειρά από ζητήματα όπως, η τουρκική παρεμβατικότητα σε Κύπρο και Ελλάδα και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

1

Στη συνάντηση του με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ενημέρωσε για τη στασιμότητα που υπάρχει στο Κυπριακό Ζήτημα, αλλά και για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ν’ αρθεί το αδιέξοδο, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την επανέναρξη των συνομιλιών. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι διεθνείς και ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης τόνισε την ανάγκη που υπάρχει για εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου, ώστε να επέλθει στην περιοχή ειρήνη και σταθερότητα αλλά και το όραμά του να καταστεί η Κύπρος γέφυρα ειρήνης και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο, μέσω της ανάπτυξης εξωτερικής πολιτικής αρχών και πολυεπίπεδων πρωτοβουλιών.

Home