Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Με 25λεπτο μήνυμα εξήγγειλε ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Offsite Team -
12.05.2022 - 11:10

Με 25λεπτο μήνυμα εξήγγειλε ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Πλαισιωμένος από καμιά 50αριά άτομα και με σκηνικό σε αποχρώσεις του μπλε

Με ένα 25λεπτο μήνυμα εξήγγειλε την υποψηφιότητα του για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης.

>>> Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τις Προεδρικές 2023

Ο κύριος Χριστοδουλίδης πλαισιωμένος από καμιά 50αριά άτομα και με σκηνικό σε αποχρώσεις του μπλε εξήγγειλε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για την Προεδρία της Δημοκρατίας αναφέροντας ότι το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησε επαφές σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

>>> Το όραμα του Νίκου Χριστοδουλίδη 

Την ίδια ώρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης έστειλε και μήνυμα προς τα κόμματα αναφέροντας ότι: «Αυτές οι εκλογές δεν είναι μάχη παρατάξεων και κομμάτων. Δεν είναι εξάλλου βουλευτικές εκλογές. Πρωτίστως είναι μάχη ιδεών και αξιών, μάχη οράματος, πραγματικής βούλησης και ικανότητας για έργο. Είναι μάχη για το μέλλον μας.Και εδώ θέλω να είμαι ξεκάθαρος: ούτε ενδιαφέρομαι, ούτε θέλω, ούτε πρόκειται να ιδρύσω κόμμα».

Αυτούσιο το 25λεπτό βίντεο της εξαγγελίας Χριστοδουλίδη:

Ν Παπαευσταθίου για απόφαση ΔΗΚΟ για Χριστοδουλίδη: Κρίμα,λυπάμαι

Offsite Team -
27.06.2022 - 09:53

Ν Παπαευσταθίου για απόφαση ΔΗΚΟ για Χριστοδουλίδη: Κρίμα,λυπάμαι

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του δικηγορικού γραφείου Τ Παπαδόπουλος διαφωνεί με την υιοθέτηση του Ν Χριστοδουλίδη

Ο Νίκος Παπαευσταθίου, διευθύνων σύμβουλος του δικηγορικού γραφείου  «Τ Παπαδόπουλος και ΣΙΑ» τοποθετήθηκε σήμερα (27/6)  για την απόφαση του ΔΗΚΟ για την υιοθέτηση της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη για τις προεδρικές εκλογές. 

Ο Νίκος Παπαευσταθίου, ο οποίος διετέλεσε και πρώην πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, με ανάρτηση του στο Twitter έγραψε συγκεκριμένα: Το @DIKO1976 επέλεξε υποστήριξη @Christodulides επιβραβεύοντας το επί 9 χρόνια βασικό στέλεχος/Υπ. της «πλέον διεφθαρμένης Κυβέρνησης» όπως υποστήριζε και την κλοπή του οράματος @IKasoulides Όραμα που προτάθηκε εναντίον της υποψηφίοτητας Τάσσου στις προεδρικές 2008. Κρίμα. Λυπάμαι.

f

Πάντως αίσθηση προκάλεσε η δημόσια τοποθέτηση του Νίκου Παπαευσταθίου, ο οποίος ξεκαθάρισε δημόσια ότι ουσιαστικά διαφωνεί με την απόφαση του ΔΗΚΟ και τάσσεται εναντίον.

 
Home