Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Με Χριστοδουλίδη ΣΥΚΑΛΑ - ΣΥΚΑΤΑ

Offsite Team -
22.01.2023 - 20:23

Με Χριστοδουλίδη ΣΥΚΑΛΑ - ΣΥΚΑΤΑ

Οι κουρεμένοι της πρώην Λαϊκής και κάτοχοι αξιογράφων εξέδωσαν ανακοίνωση

Tη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του ανεξάρτητου υποψήφιου Νίκου Χριστοδουλίδη εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους σήμερα Κυριακή οι Σύνδεσμοι Καταθετών Λαϊκής (ΣΥΚΑΛΑ) και μη θεσμικών Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων (ΣΥΚΑΤΑ),

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι δυο Σύνδεσμοι τόνισαν ότι αφού συνήλθαν επανειλημμένα, ξεχωριστά και από κοινού και αφού προσμέτρησαν τη βούληση και τις αποφάσεις των εκατέρωθεν οργάνων τους, όσο αφορά τις προσεχείς προεδρικές εκλογές, αποφάσισαν όπως εισηγηθούν στα μέλη τους την υποστήριξη της υποψηφιότητας του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη για το ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

>>>>Διαβάστε επίσης: Χριστοδουλίδης: Αισιόδοξος, μίλησε για Κυβέρνηση ευρείας αποδοχής<<<<

Οι δυο Σύνδεσμοι εξήγησαν ότι μετά από δέκα και πλέον ετών Πολιτειακής αδράνειας και απαξίωσης των ατόμων που στερήθηκαν των αποταμιεύσεων ζωής για να σωθεί το Κράτος και το χρηματοπιστωτικό σύστημα, η πιο πάνω απόφαση λήφθηκε μετά από εξαντλητικό προβληματισμό, δημοκρατικό διάλογο και μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές και κομματικές αντιλήψεις, με γνώμονα και μόνο το συμφέρον των ομάδων εκείνων που πλήρωσαν την αδικία των αποφάσεων του 2013, όπως οι πάντες πλέον παραδέχονται.

Όπως ανέφεραν «έχοντας κρίνει τις προτάσεις του σοβαρές και αξιόπιστες, αναμένουμε από τον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη , όταν και εφόσον εκλεγεί, όχι μόνο να τιμήσει αυτά για τα οποία μας διαβεβαίωσε, αλλά και να τα βελτιώσει».

Home