Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μέλη ΠΓ & ΚΕ ΕΔΕΚ ζητούν ανάκληση της υποψηφιότητας Σιζόπουλου

Offsite Team -
31.10.2021 - 13:30

Μέλη ΠΓ & ΚΕ ΕΔΕΚ ζητούν ανάκληση της υποψηφιότητας Σιζόπουλου

Οι Ανδρειανή Δ. Οδυσσέως, μέλος Π.Γ ΕΔΕΚ, Νίκος Νικολάου, μέλος Κ.Ε. ΕΔΕΚ και Ηλιάνα Καναρά μέλος  Κ.Ε. ΕΔΕΚ σε δελτίο Τύπου αναφέρουν ότι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά το έσχατο καταφύγιο και ζητούν την ανάκληση της υποψηφιότητας του Μαρίνου Σιζόπουλου.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Προσθέτοντας ότι «το δικαστήριο τελικά μας δικαιώνει επί της ουσίας, ότι το μητρώο με το οποίο έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα οι Επαρχιακές Συνδιασκέψεις και το οποίο προοριζόταν για το Εκλογικό Συνέδριο, έχει σαφείς ενδείξεις αλλοίωσης και γι’ αυτό βρίσκεται υπό εκδίκαση", διατυπώνουν τη θέση ότι "συνεπώς κανένα Εκλογικό Συνέδριο δεν μπορεί να προκηρυχθεί εκ νέου εάν η δικαστική διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί".

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Αναφέρουν επίσης ότι «η ελάχιστη προσφορά του κ. Σιζόπουλου, μετά από την συγγνώμη του την οποία αναμένουμε για τα όσα θλιβερά μας καταλόγιζε και όσες ύβρεις εξαπέλυε μέσω των ΜΜΕ εναντίον μας το διάστημα που προηγήθηκε, δεν μπορεί παρά να είναι η ανάκληση της υποψηφιότητας του για την προεδρία του Κινήματος μας και διευκόλυνση της διαδικασίας για ηλεκτρονικό έλεγχο του σκληρού δίσκου που κατέχει σε αντιπαραβολή με τα αντίγραφα που παρέδωσε στην επιτροπή διαπιστευτηρίων και εκείνα που νόμιμα κατέχει ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, όπως και ο πλέον αρμόδιος θεσμός, η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων έχει αποφανθεί».

Συμπληρώνουν ότι μοναδικός τους στόχος "παραμένει ο τερματισμός του διασυρμού του κόμματος".

ΚΥΠΕ

Home