Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μέλλον της Ευρώπης & ο ρόλος της νεολαίας - Προτάσεις και μέτρα

Offsite Team -
26.10.2022 - 18:18

Μέλλον της Ευρώπης & ο ρόλος της νεολαίας - Προτάσεις και μέτρα

Η Φωτεινή Τσιρίδου εκπροσώπησε την Προεδρία της Βουλής στη σημαντική Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης

Πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης την οποία διοργάνωσε η Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Κύπρο σε συνεργασία με την Αντιπροσωπία της ΕΕ και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

Οι νέοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο Μυρτώ Ζαμπάρτα και τον Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου στην Κύπρο Ανδρέα Κεττή όπως επίσης και την βουλεύτρια του ΔΗΣΥ, Φωτεινή Τσιρίδου η οποία εκπροσώπησε την Προεδρία της Βουλής στη Διάσκεψη. 

Βίντεο μηνύματα έστειλαν η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου όπως και οι Ευρωβουλευτές Κώστας Μαυρίδης και Λευτέρης Χριστοφόρου. 

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Τσιρίδου τόνισε ότι η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης αποτελεί τομή με προτάσεις και μέτρα που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά μας: «Η σημερινή συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων με τη νέα γενιά ήταν ότι πιο εποικοδομητικό. Η νεολαία πρέπει να έχει περισσότερη συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες και στην παραγωγή πολιτικής για τον κόσμο που καλείται να ζήσει», αναφέρει:

Home