Μπουρτζιού: Μαύρος λεκές η απόφαση του ΚΕΕ

Μπουρτζιού: Μαύρος λεκές η απόφαση του ΚΕΕ

μπουρτζιου
Η δήλωση του Μπαρίς Μπουρτζιού

Μαύρος λεκές στη δημοκρατική μας ιστορία ο ισχυρισμός της κομματικής "βουλής" του ΚΕΕ ότι ο Μουσταφά Ακιντζί δεν εκπροσωπεί τη βούληση του τ/κ «λαού», ανέφερε σε δήλωσή του ο Μπαρίς Μπουρτζιού.  

Σε γραπτή του δήλωση και σχολιάζοντας τη χθεσινοβραδινή απόφαση του ΚΕΕ να καλέσει τον Τ/κ ηγέτη να μην συμμετέχει σε συνομιλίες για το Κυπριακό υποστηρίζοντας ότι δεν εκπροσωπεί τη βούληση του τ/κ «λαού», ο κ. Μπουρτζιού είπε ότι «δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα και είναι υποψήφια (η απόφαση) ως ένας μαύρος λεκές στη δημοκρατική μας ιστορία».

 

Είναι ανώφελο να σκέφτεται κάποιος ότι την αρμοδιότητα που ο κ. Ακιντζί πήρε από τον «λαό», μπορεί να την αφαιρέσει το όργανο ενός κόμματος, σημειώνει ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη λέγοντας ότι ο «λαός» εκφράζει τη βούλησή του με την ψήφο και αυτό δεν αναιρείται επειδή έτσι θέλει ένα όργανο ενός κόμματος.

 

«Αυτή η προσέγγιση, που απορρίπτει την βούληση του λαού μας, είναι μια ντροπή για την δημοκρατία. Είναι ολοφάνερο ότι αυτή η ντροπή, σε όποιο κόμμα και αν αποδίδεται, δεν πρόκειται να τύχει στήριξης από τους πολίτες».  

Χαρακτήρισε μη σοβαρή και ανεύθυνη την έκκληση να μην ανταποκριθεί ο Τ/κ ηγέτης στα καθήκοντά του όσον αφορά το Κυπριακό. Πρέπει να γίνει γνωστό, συνεχίζει ο κ. Μπουρτζιού, ότι ο «πρόεδρος» θα συνεχίσει με αποφασιστικό τρόπο να πράττει ό,τι είναι απαραίτητο για να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, με την αρμοδιότητα και τη στήριξη που έχει λάβει από τον «λαό».

ΚΥΠΕ

Home