Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέα επίθεση ΑΚΕΛ σε Αναστασιάδη για Χρυσά Διαβατήρια

Offsite Team -
12.04.2021 - 15:39

Νέα επίθεση ΑΚΕΛ σε Αναστασιάδη για Χρυσά Διαβατήρια

Thumbnail
Ο Νίκος Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του είναι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του σκανδάλου που διέσυρε τη χώρα αναφέρει

H Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για τα 221 χρυσά διαβατήρια που χορήγησε η κυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού τεκμηριώνει για πολλοστή φορά παρατυπίες, προνομιακή μεταχείριση, απώλεια εσόδων εκατομμυρίων ευρώ για το δημόσιο αναφέρει ο Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ. 

Σύμφωνα με τον κύριο Στεφάνου η περίπτωση των πολιτογραφήσεων στη μαρίνα της Αγίας Νάπας είναι μόνο μια από τις σκανδαλώδεις περιπτώσεις και η οποία επιβεβαιώνει το σαθρό τρόπο που σχεδίασε, οργάνωσε και λειτούργησε τη βιομηχανία χρυσών διαβατηρίων η κυβέρνηση. Επιβεβαιώνει επίσης ότι όποια πέτρα κι αν σηκώσει κανείς στα χρυσά διαβατήρια βρίσκει τον οικογενειακό περιβάλλον και το δικηγορικό γραφείο του Νίκου Αναστασιάδη. Ο Νίκος Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του Συναγερμού είναι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του σκανδάλου που διέσυρε τη χώρα. Όχι μόνο ξεχαρβάλωσαν τα κριτήρια, αλλά στη συνέχεια καταπατούσαν και τα ξεχαρβαλωμένα κριτήρια.

Μείζον θέμα για το ΑΚΕΛ εγείρεται για τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που έχασε το κυπριακό κράτος από τις φορολογίες που δεν πληρώθηκαν στις συναλλαγές των χρυσών διαβατηρίων. Απαιτείται ειδικός έλεγχος που θα διαπιστώσει ποιοι συμμορφώθηκαν και ποιοι όχι φορολογικά. Αυτά τα χρήματα ανήκουν στο κυπριακό κράτος και θα πρέπει να απαιτηθούν.

Home