Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέα σύσκεψη του «υπουργικού» στα κατεχόμενα απόψε

Offsite Team -
13.03.2020

Νέα σύσκεψη του «υπουργικού» στα κατεχόμενα απόψε

Thumbnail
Υπό την «προεδρία» Ακιντζί

Στις 19.30 συνέρχεται και πάλι εκτάκτως το «υπουργικό συμβούλιο» στα κατεχόμενα, για δεύτερη φορά εντός της ημέρας, αυτή τη φορά υπό την «προεδρία» του Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος είχε συγκαλέσει νωρίτερα σύσκεψη για το θέμα του κορωνοϊού με τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί σε δηλώσεις μετά από την σύσκεψη στο «προεδρικό» είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να απευθύνει μια έκκληση στο «υπουργικό», χωρίς να πει περισσότερα. Αυτό το διάστημα, πρόσθεσε, δύο πράγματα πρέπει κάνουν όλοι μαζί, το ένα είναι «να μην κάνουμε πανικό και το άλλο που πρέπει να το κάνουμε καλά, είναι να λάβουμε τα μέτρα μας».

 

Στη σύσκεψη, ανέφερε, αξιολόγησαν την κατάσταση και συζήτησαν ποια περαιτέρω μέτρα μπορεί να ληφθούν. Ο ίδιος, πρόσθεσε, τους μετέφερε την δική του πληροφόρηση που λαμβάνει καθημερινά από τις διάφορες ιατρικές οργανώσεις. «Ας μην ξεχνάμε πως πάνω από όλα είναι η υγεία. Πρέπει να ενεργήσουμε έχοντας πάνω από όλα την υγεία μας και την υγεία της κοινότητάς μας».

 

Στο μεταξύ, το «υπουργείο εσωτερικών» ανακοίνωσε ότι κλείνουν μέχρι νεωτέρας νυχτερινά κέντρα, μπαρ και κλαμπ, ενώ το «υπουργείο παιδείας» ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα αρχίζει η παράδοση μαθημάτων μέσω τηλεόρασης του «Μπαϊράκ» και του web tv.

ΚΥΠΕ

Home