Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέες διαβουλεύσεις σήμερα των 4 υποψηφίων για τις Προεδρικές

Offsite Team -
28.09.2022 - 13:54

Νέες διαβουλεύσεις σήμερα των 4 υποψηφίων για τις Προεδρικές

Βλέπουν επιφανείς προσωπικότητες και προχωρούν με δημοσκοπήσεις για τον εκλεκτό

Νέες διαβουλεύσεις θα έχουν το απόγευμα της Τετάρτης 28/9  οι 4 υποψήφιοι (Αχιλλέας Δημητριάδης, Μάριος Ηλιάδης, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, Κωνσταντίνος Χριστοφίδη) στην προσπάθεια που κάνουν για συνεργασία στις Προεδρικές κάτι που αν συμβεί τελικά θα έχουμε την απόσυρση 3 υποψηφίων και στήριξη στον υποψήφιο που τελικά θα αποφασιστεί.

Η σημερινή συνάντηση αναμένεται πολύωρη καθώς αρχικά θα υπάρξει συνάντηση με επιφανείς προσωπικότητες που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια ενώ ακολούθως θα υπάρξει συνάντηση με 3 εκλογολόγους για να διαφανεί με ποιο τρόπο θα πραγματοποιηθούν οι δημοσκοπήσεις για επιλογή του εκλεκτού. 

Οι 4 είχαν 2 συναντήσεις μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα που προηγήθηκε και συγκεκριμένα Τετάρτη και Παρασκευή μέσα από τις οποίες διαφάνηκε ταύτιση απόψεων:

  •  στην επίλυση του κυπριακού με βάση  τη διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία.
  •  στην ανηλεή καταπολέμηση της διαφθοράς, της αναξιοκρατίας και τους πελατειακού κράτους
  •  στην επιδίωξη ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης στηριζόμενο στην οικολογία , την οικονομία της γνώσης και την κοινωνική δικαιοσύνη. 

Την ίδια ώρα έδειξαν έτοιμοι να παραμερίσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες χάριν του κοινού καλού και αυτό που απομένει είναι να καταλήξουν μέσα από ποια μέθοδο θα επιλεγεί ο εκλεκτός για την διεκδίκηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας. 

Οριστικό ξεκαθάρισμα πάντως αναμένεται περί τα μέσα Οκτωβρίου. 

Home