Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέο χτύπημα Βαρνάβα κατά Σιζόπουλου - Έστειλε επιστολή στον Πογιατζή

Offsite Team -
28.03.2023

Νέο χτύπημα Βαρνάβα κατά Σιζόπουλου - Έστειλε επιστολή στον Πογιατζή

Γραπτή καταγγελία

Σε γραπτή καταγγελία εναντίον του Μαρίνου Σιζόπουλου, προέβη ο πρώην βουλευτής Γιώργος Βαρνάβα.

Οπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, σε προκαθορισμένη συνάντηση την οποία είχε σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς, Χάρη Πογιατζή, στα γραφεία της Αρχής, προέβη σε γραπτή καταγγελία εναντίον του Μαρίνου Σιζόπουλου, μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Παρέδωσε, αναφέρει, στον κ. Πογιατζή επιστολή στην οποία αναγράφεται με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των καταγγελιών, όπως επίσης έγγραφα, τα οποία στηρίζουν τις εν λόγω καταγγελίες.

"Οι καταγγελίες επικεντρώνονται σε δύο βασικά και ουσιαστικά θέματα και έχουν ως στόχο την πάταξη της οποιασδήποτε ενδεχόμενης διαφθοράς μπορεί να προκύψει από την όλη έρευνα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς" προσθέτει.

Στη γραπτή του δήλωση, αναφέρει ότι "η πρώτη καταγγελία έχει σχέση με ανάμιξη του Μαρίνου Σιζόπουλου σε υπόθεση που αφορά στην ενδεχόμενη διάπραξη ποινικών αδικημάτων και η δεύτερη σε σχέση με έκδοση “χρυσού διαβατηρίου” στον φερόμενο Ιρακινό επενδυτή στην εταιρεία TAXAN PROPERTIES LTD και ο οποίος δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του Επενδυτικού Σχεδίου. Τα δύο πιο πάνω γεγονότα συνέβησαν κατά την περίοδο 2017- 2019".

Ζήτησε, αναφέρει, από τον Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής, όπως εξεταστούν οι πιο πάνω καταγγελίες το συντομότερο δυνατόν, "εφόσον αφορούν πολιτειακό αξιωματούχο, ο οποίος μετέχει σε αποφάσεις οι οποίες επηρεάζουν άμεσα το μέλλον της πατρίδας μας και του λαού μας".        

Σημειώνεται ότι πριν 4 μέρες ο κ. Βαρνάβα απευθύνθηκε με επιστολή του κατα του κ. Σιζόπουλο στην πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου

 

Home