Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νικόλας: Αιτητής της παρανομίας το γραφείο Αναστασιάδη

Offsite Team -
01.03.2021

Νικόλας: Αιτητής της παρανομίας το γραφείο Αναστασιάδη

Thumbnail
Επικυρωτής της παρανομίας το Υπουργικό Συμβούλιο Αναστασιάδη αναφέρει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Η περίπτωση με τα παράνομα διαβατήρια της μαρίνας της Αγίας Νάπας δεν είναι σαν τις άλλες. Αυτή είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται η άμεση και ξεκάθαρη διασύνδεση και εμπλοκή του δικηγορικού γραφείου «Νίκος Αναστασιάδης» μαζί με το Υπουργικό Συμβούλιο του Νίκου Αναστασιάδη, σε μία τεράστια και σκανδαλώδη παρανομία αναφέρει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.  

Όπως τονίζει ο αιτητής της παρανομίας, το δικηγορικό γραφείο Αναστασιάδη. Επικυρωτής της παρανομίας, το Υπουργικό Συμβούλιο Αναστασιάδη.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ ο Υπουργός Εσωτερικών παραδέχθηκε σήμερα στο 3ο πρόγραμμα του ΡΙΚ την παρανομία, καθώς παραδέχθηκε ότι «…όντως τα επίμαχα 5 διαβατήρια δεν πληρούσαν τα κριτήρια αλλά το ΥΣ τα ενέκρινε…» διότι «τους…το ζήτησε το Υπουργείο Οικονομικών».  

Αυτό που παρέλειψε να πει ο Υπουργός Εσωτερικών σύμφωνα με τον κύριο Παπαδόπουλο ήταν ότι το Υπουργικό Συμβούλιο είχε απωλέσει τη διακριτική ευχέρεια να εκδίδει διαβατήρια για λόγους «δημοσίου συμφέροντος», καθώς η Βουλή είχε ήδη ψηφίσει τους σχετικούς κανονισμούς που απάλειψαν αυτή την ευχέρεια.

Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση Αναστασιάδη/ΔΗΣΥ προχώρησε στην έγκριση αυτών των παράνομων πολιτογραφήσεων, γνωρίζοντας πως η Βουλή των Αντιπροσώπων τους είχε αφαιρέσει αυτή την αρμοδιότητα. Η παρανομία επομένως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι εξόφθαλμη τονίζει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Τέλος υπενθυμίζει πως οι Υπουργοί δεν έχουν ασυλία για δικές τους ποινικές ευθύνες. 

Ως Δημοκρατικό Κόμμα αναμένουμε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας, θα κινηθεί άμεσα για τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών που προκύπτουν καταλήγει η ανακοίνωση. 

Home