Νικόλας: «Δεν γνωρίζω για τις επίμαχες αναφορές Παράσχου»

Νικόλας: «Δεν γνωρίζω για τις επίμαχες αναφορές Παράσχου»

Τι ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Δεν είχε  οποιαδήποτε γνώση των επίμαχων αναφορών του κ. Παράσχου, τις οποίες διάβασε στο άρθρο του, την περασμένη Κυριακή, στην εφημερίδα Καθημερινή αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σημειώνεται ότι ο δημοσιογραφος δήλωσε ότι για τα όσα έγραψε γνώριζε τόσο ο Νικόλας Παπαδόπουλος όσο και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, αλλά και ένας τρίτος.

Στη δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι:  «Οι επίμαχες αναφορές του κ. Παράσχου σχετίζονται και με το τεράστιο σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων για το οποίο, ως Δημοκρατικό Κόμμα, επιμένουμε εδώ και μήνες ότι πρέπει να διεξαχθεί πλήρης έρευνα από την αρμόδια και εντεταλμένη Ελεγκτική Υπηρεσία του κράτους και καλούμε την κυβέρνηση Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ να δώσει στην Υπηρεσία αυτή αντίγραφα όλων των φακέλων πολιτογραφήσεων». 

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, «η επιμονή του Δημοκρατικού Κόμματος για έλεγχο, διαφάνεια και κάθαρση είναι μια καθολική απαίτηση της κοινωνίας, συμβατή με τις αρχές της δημοκρατίας, της χρηστής διοίκησης και της αξιοκρατίας».

Καταλήγοντας τόνισε, «Δεν είχα  οποιαδήποτε γνώση των επίμαχων αναφορών του κ. Παράσχου, τις οποίες διάβασε στο άρθρο του, την περασμένη Κυριακή, στην εφημερίδα Καθημερινή». 

 

Home