Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νικόλας για οικονομία:Χρειάζεται σχέδιο αντιμετώπιση στρεβλώσεων

Offsite Team -
29.03.2021 - 14:54

Νικόλας για οικονομία:Χρειάζεται σχέδιο αντιμετώπιση στρεβλώσεων

Thumbnail
Συναντήθηκε με το Συμβούλιο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου (ΣΟΑΚ)

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος είχε σήμερα συνάντηση με το Συμβούλιο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου (ΣΟΑΚ), στο πλαίσιο των επαφών του Συμβουλίου για τη διαμόρφωση της μεγάλης στρατηγικής μελέτης για την οικονομία της Κύπρου. 

Μετά τη συνάντηση ο κ. Παπαδόπουλος προέβη στην εξής δήλωση: 

«Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να συζητήσουμε με το Συμβούλιο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας για τη μελέτη που ετοιμάζουν σε σχέση με το Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης της κυπριακής Οικονομίας. 

Είναι κάτι που θεωρούμε ως Δημοκρατικό Κόμμα, αποτελεί αναγκαιότητα για να αντιμετωπίσουμε τις σημερινές προκλήσεις που παρουσιάζονται στην κυπριακή οικονομία λόγω της οικονομικής κρίσης, λόγω της πανδημίας αλλά αυτό που είναι ακόμη πιο σημαντικό είναι ο καταρτισμός ενός μεσοπρόθεσμου και μακροπρόθεσμου σχεδίου, αντιμετώπισης των στρεβλώσεων της κυπριακής οικονομίας, έτσι ώστε να γίνει η οικονομία μας πιο ανταγωνιστική, πιο παραγωγική, για να μπορέσουμε όλοι να δούμε οφέλη από αυτή την ανάπτυξη. 

Ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο είναι κάτι που απουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια εξ ού και δυστυχώς αντιμετωπίσαμε τις ιδιαίτερες δυσκολίες των προηγούμενων ετών.

Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο που χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι αυτή τη στιγμή γίνεται ένας σωστός σχεδιασμός και ακούγονται εισηγήσεις από διάφορες κοινοβουλευτικές ομάδες για το πώς μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά για ένα καλύτερο αύριο για την Κύπρο, τον τόπο και τον λαό μας.»

 

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
28.06.2022 - 12:44

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Thumbnail
«Η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στην ιστορία μας και τον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου, απαντώντας στα λεγόμενα Νικόλα Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν.

Η δήλωση-ομολογία του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου ότι η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό, δηλαδή απέναντι στον περήφανο συναγερμικό κόσμο, απέναντι στην ιστορία μας και στον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη, αποκαλύπτει πλήρως τις πραγματικές τους προθέσεις που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο να πλήξουν και να υπονομεύσουν τη μεγάλη μας παράταξη, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου.

Προσθέτοντας ότι, όμως οφείλουν να γνωρίζουν ότι τούτη η μεγάλη, ιστορική παράταξη του Γλαύκου Κληρίδη, θεμελιώθηκε και χτίστηκε πάνω στους αγώνες, τους κόπους και τις θυσίες, χιλιάδων αφανών στελεχών του Δημοκρατικού Συναγερμού.

>>>Διαβάστε επίσης: Μηδέν Εγγυήσεις και Μηδέν Στρατεύματα. Τελικά ποιος είπε τι;

Των πατεράδων και των παππούδων μας οι οποίοι άντεξαν και νίκησαν την παραπληροφόρηση, την πολεμική, τα ψεύδη και τους λαϊκισμούς εδώ και δεκαετίες και συνεχίζουμε να πορευόμαστε στις ίδιες αρχές και αξίες πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά θα αντέξει η μεγάλη μας παράταξη και θα νικήσει.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοφόρου αναφέρει οτι, η δική μας υποψηφιότητα, η υποψηφιότητα της μεγάλης μας φιλελεύθερης παράταξης, η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν γιατί είναι υποψηφιότητα που ενώνει δυνάμεις και συμπορεύεται με τον συναγερμικό κόσμο και την κοινωνία, με ένα και μοναδικό αποκλειστικό στόχο: Να επιλύσουμε προβλήματα και να πάρουμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά.

Άλλωστε τούτο το αποδείξαμε περίτρανα με τις δυο πετυχημένες μας διακυβερνήσεις, τη διακυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη για τις οποίες είμαστε περήφανοι, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home