Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νικόλας: Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους

Offsite Team -
12.02.2023

Νικόλας: Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους

Η επόμενη ημέρα θα μας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές προκλήσεις, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλες και όλους τους Κύπριους ενωμένους στην αντιμετώπιση των προκλήσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα, στη Λευκωσία.

"Καλώ όλες και όλους να προσέλθουν σήμερα στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς η επόμενη ημέρα θα μας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές προκλήσεις στην οικονομία, στο μεταναστευτικό, σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας και την άρση του αδιεξόδου στο Κυπριακό", είπε στις δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος. 

1

Πρόσθεσε πως "η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει, όλες και όλους τους Κύπριους, ενωμένους στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων. Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε μια καλή επόμενη ημέρα· την ημέρα που θα μας φέρει ευημερία, μια Κύπρο ελεύθερη, σύγχρονη, δημοκρατική, ευρωπαϊκή. Καλή ψήφο» ευχήθηκε

Ο κ. Παπαδόπουλος έφθασε στο σχολείο όπου ψήφισε μαζί με τη σύζυγό του, Γιώτα, η οποία επίσης άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, και τα τέσσερα παιδιά τους. Εκεί βρίσκονταν και στελέχη του ΔΗΚΟ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home