Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νικόλας: Ο Χριστοδουλίδης είναι απέναντι από Αβέρωφ και ΔΗΣΥ

Offsite Team -
27.06.2022 - 17:30

Νικόλας: Ο Χριστοδουλίδης είναι απέναντι από Αβέρωφ και ΔΗΣΥ

Έντονη αντίδραση ΔΗΣΥ με τις αναφορές του Προέδρου του ΔΗΚΟ

Την έντονη αντίδραση του Δημοκρατικού Συναγερμού προκάλεσαν σημερινές αναρτήσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου στο Facebook με απόσπασμα από τηλεοπτική εκπομπή την περασμένη Πέμπτη 23/6 στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης επέλεξε να βάλει υποψηφιότητα απέναντι στον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον ΔΗΣΥ. 

Οι σημερινές αναρτήσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου προκάλεσαν την αντίδραση του ΔΗΣΥ, με τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος να σημειώνει πως «Δεν πέρασαν 24 ώρες από την ανακοίνωση της υιοθεσίας του κυρίου Χριστοδουλίδη από το ΔΗΚΟ και φάνηκαν οι πραγματικές τους προθέσεις. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε κατά λέξη: ‘Ο Νίκος Χριστοδουλίδης βάζει υποψηφιότητα απέναντι στο ΔΗΣΥ».

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ στις σημερινές του αναρτήσεις αρχικά ανέφερε «Σήμερα ο Νίκος Χριστοδουλίδης βάζει υποψηφιότητα απέναντι στον κ. Αβέρωφ και σε αυτό το κατεστημένο» για να επανέλθει και να προχωρήσει σε δεύτερη ανάρτηση γράφοντας «Σήμερα ο Νίκος Χριστοδουλίδης βάζει υποψηφιότητα απέναντι στο ΔΗΣΥ και σε αυτό το κατεστημένο».

Δείτε τις δυο αναρτήσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου:

1

Να αναφέρουμε τέλος ότι οι αναρτήσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου δεν βρίσκονται πλέον στην σελίδα του στο Facebook κάτι που δείχνει ότι ίσως έχουν διαγραφεί. Πάντως οι σχετικές αναφορές που αναρτηθήκαν σήμερα (26/7), ήταν αναφορές που έκανε την προηγούμενη Πέμπτη 23/6 στην δημοσιογράφο Κάτια Σάββα.  

Home