Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νικόλας: Οι στόχοι στις Βουλευτικές & οι αποχωρήσεις Βουλευτών

Offsite Team -
05.11.2020 - 17:30

Νικόλας: Οι στόχοι στις Βουλευτικές & οι αποχωρήσεις Βουλευτών

Thumbnail
Όσα ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ στην εκπομπή «Παρασκήνιο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Παρασκήνιο» της Digitaltv βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4/11 ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο κύριος Παπαδόπουλος ήταν φιλοξενούμενος του Διευθυντή Ειδήσεων DigitalTree (Offsite & Brief)  Παναγιώτη Τσαγγάρη όπου συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις, το Κυπριακό αλλά και θέματα επικαιρότητας. 

Μάλιστα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες αποχωρήσεις Βουλευτών από το ΔΗΚΟ και για τους λόγους αποχώρησης τους. Για ακόμα μια φορά έκανε λόγο για συνεργασία των 3 με την Κυβέρνηση και τον ΔΗΣΥ αναφέροντας ότι έβαλαν πάνω από το κόμμα τις προσωπικές ατζέντες

Συγκεκριμένα ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε: «Δεν έχω καταλάβει να υπάρχουν πολιτικοί λόγοι πίσω από αυτή την αποχώρηση, έχουν πάρει τις δικές τους αποφάσεις. Εγώ θεωρώ ότι έχουν βάλει πάνω από το κόμμα τις δικές τους προσωπικές ατζέντες, με το τρόπο που αποχώρησαν εξάλλου και με τον τρόπο που συνεργάζονται με την Κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ποιου τα συμφέροντα εξυπηρετούν».

Παράλληλα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε ότι οι ίδιοι θα  συνεχίσουν την δική τους πορεία προς τις Βουλευτικές εκλογές  καλώντας τον κόσμο του Δημοκρατικού κόμματος να στηρίξει το κόμμα για να τα βάλει με την διαπλοκή και την διαφθορά αλλά και όλους αυτούς που το θέλουν αποδυναμωμένο γιατί νιώθουν ότι τους χαλάει τα σχέδια.

Τέλος τόνισε ότι ο στόχος στις Βουλευτικές του ερχόμενου Μαΐου είναι να διατηρήσει τον ρυθμιστικό του ρόλο και να διευρύνει την επιρροή του στην κοινωνία για να έχουν την δύναμη εντός της Βουλής να αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο. 

Home