Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νικόλας: Πρέπει να επανέλθει το νομοσχέδιο των κρατικών εγγυήσεων

Offsite Team -
27.03.2021 - 16:13

Νικόλας: Πρέπει να επανέλθει το νομοσχέδιο των κρατικών εγγυήσεων

Thumbnail
Επίσκεψη του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου στο εμπορικό κέντρο της Έγκωμης

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος και από υποψήφιους βουλευτές και υποψήφιες βουλεύτριες Λευκωσίας, επισκέφθηκε σήμερα (27.3.2021) το εμπορικό κέντρο της Έγκωμης στη Λευκωσία όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες. Τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εντείνονται κάθε μέρα που περνά χωρίς επαρκή και ουσιαστική στήριξη από την κυβέρνηση.

ΩΣΔΩΣΒ

Ο κ. Παπαδόπουλος κατά την επίσκεψη του στην Έγκωμη, προέβη στις εξής δηλώσεις:

«Εκεί που μας παρουσιάζει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε. σε ότι αφορά την απώλεια εισοδημάτων και ενώ τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης αποδεικνύονται παντελώς ανεπαρκή, θυμήθηκε η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ ένα χρόνο μετά τους περιορισμούς, ότι πρέπει να επαναφέρει το νομοσχέδιο των δανείων με κρατικές εγγυήσεις που είχε αποσύρει.

Για ένα χρόνο όμως, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν χάσει την στήριξη που έπρεπε να είχαν.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα εμείς επιμένουμε πως όχι μόνο πρέπει να επανέλθει το νομοσχέδιο των κρατικών εγγυήσεων αλλά πρέπει να επιδοτηθούν τα ενοίκια και οιλειτουργικές δαπάνες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των καταστημάτων, των κέντρων εστίασης και αυτή η επιδότηση πρέπει να δοθεί αναδρομικά για να στηριχθούν πραγματικά αυτές οι επιχειρήσεις που για ένα χρόνο έμειναν χωρίς ουσιαστική στήριξη.»

ΩΦΩΣ

Home