Νικόλας: Σωστός σχεδιασμός για την επανεκκίνηση του τουρισμού

Νικόλας: Σωστός σχεδιασμός για την επανεκκίνηση του τουρισμού

Είχε σήμερα συνάντηση με τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων. 

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος είχε σήμερα συνάντηση με τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων. 

Μετά τη συνάντηση ο κ. Παπαδόπουλος προέβη στην εξής δήλωση: 

«Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί με τον Πρόεδρο και άλλους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων την κατάσταση της τουριστικής βιομηχανίας. 

Είναι γεγονός πως η τουριστική βιομηχανία πέρασε ένα μαρτυρικό 2020 και δυστυχώς τα στοιχεία δείχνουν ότι και το 2021 θα είναι μια δύσκολη χρονιά. 

Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που απαιτείται ένας σωστό σχεδιασμός, συνέπεια σε ότι αφορά τα πρωτόκολλα, χωρίς να θυσιάζονται οι αρχές της δημόσιας υγείας αλλά από την άλλη να μπορέσουμε να προσελκύσουμε τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό τουριστών έτσι ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει και πάλι να προσφέρει η τουριστική βιομηχανία στην κυπριακή οικονομία. 

Και είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο που ακούσαμε τις σημερινές εισηγήσεις, θα τις μελετήσει και ακριβώς θέλουμε μέσα από τη συλλογικότητα να βρούμε εκείνες τις λύσεις που θα μας επιτρέψουν από τη μια να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία αλλά από την άλλη να επιτρέψουμε σε έναν νευραλγικό τομέα της οικονομίας να μπορέσει να επανεκκινήσει για να μπορέσει να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης που μαστίζει σήμερα τον τόπο μας. »

Home