Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νικολάς: Ζητά παρέμβαση Γενικού Εισαγγελέα για χρυσά διαβατήρια

Offsite Team -
25.09.2020 - 12:23

Νικολάς: Ζητά παρέμβαση Γενικού Εισαγγελέα για χρυσά διαβατήρια

Thumbnail
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την αντίδραση της κυβέρνησης στα τεκμηριωμένα ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την αντίδραση της κυβέρνησης στα τεκμηριωμένα ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για τα «χρυσά» διαβατήρια ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ζητεί από τον Γενικό και Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα να διερευνήσουν άμεσα τη πιθανή διάπραξη ποινικών αδικημάτων, πολύ περισσότερο όταν αυτά αφορούν πρώην συνάδελφο τους στο υπουργικό συμβούλιο στο οποίο συμμετείχαν.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ προφανώς έχει διαγράψει από το λεξιλόγιο της τις έννοιες της ευθιξίας, της ευθύνης και της αξιοπρέπειας. 

Αυτό διαπιστώνεται από την απαράδεκτη αντίδραση του Υπουργείου Εσωτερικών,  στα τεκμηριωμένα ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας. 

Το πόρισμα για τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις, εκτός από παρατυπίες, καταγράφει και την πιθανή διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Όμως η απάντηση της Κυβέρνησης είναι η συνέχιση της διαπλοκής, της συσκότισης και της αδιαφάνειας. Αναμένουμε από τον Γενικό και Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα να διερευνήσουν άμεσα τη πιθανή διάπραξη ποινικών αδικημάτων, πολύ περισσότερο όταν αυτά αφορούν πρώην συνάδελφο τους στο υπουργικό συμβούλιο στο οποίο συμμετείχαν.

Τέλος σημειώνουμε το απύθμενο θράσος της κυβέρνησης που εμπόδισε με κάθε τρόπο τον έλεγχο του Γενικού Ελεγκτή, αλλά από την άλλη τον κατηγορεί για «αποσπασματικό» έλεγχο...!

Αν πραγματικά ήθελε η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ διαφάνεια και έλεγχο, θα έδινε πρόσβαση σε όλους τους φακέλους.  Οι πράξεις τους μιλούν από μόνες τους. 

 

Home