Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νικόλας:Κίνηση πανικού ο τερματισμός του Επενδυτικού Προγράμματος

Offsite Team -
13.10.2020

Νικόλας:Κίνηση πανικού ο τερματισμός του Επενδυτικού Προγράμματος

Thumbnail
Καταστροφικές οι επιπτώσεις στην οικονομία συμπληρώνει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Παρέμβαση μετά και τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης αναφορικά με το επενδυτικό πρόγραμμα, έκανε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι τερματισμός του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος συνιστά κίνηση πανικού για πιθανές νέες αποκαλύψεις που φαίνεται να έρχονται, αλλά και παραδοχή αποτυχίας.

Συμπληρώνοντας ότι οι επιπτώσεις στην κυπριακή οικονομία, από τον  έκτακτο και πρόχειρο τρόπο που αυτό τερματίζεται, θα είναι καταστροφικές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κατάργηση του προγράμματος έχει ισχύ από 1 Νοεμβρίου 2020.

1

Παράλληλα το ΔΗΚΟ με ανακοίνωση του καλεί την Κυβέρνηση, αντί καταργήσει το πρόγραμμα να το προστατέψει από τους διεφθαρμένους και να τιμωρήσει τους ένοχους.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, με μια κίνηση πανικού και αποπροσανατολισμού, ομολόγησε σήμερα την ανικανότητα και την απροθυμία της να εφαρμόσει με διαφάνεια και νομιμότητα το Επενδυτικό Πρόγραμμα, το οποίο εφαρμόζεται στην Κύπρο από το 2007 και το οποίο συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη.

Αντί η κυβέρνηση ΔΗΣΥ να πατάξει τα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής, που η ίδια ανέχτηκε, ή υπέθαλψε, ή κάλυψε, ή ενεθάρρυνε τα τελευταία χρόνια, επέλεξε να τιμωρήσει ολόκληρη την κυπριακή οικονομία και, κατ’ επέκταση, ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία.

Το ΔΗΚΟ καλεί την κυβέρνηση του ΔΗΣΥ:

1.    Αντί να καταργήσει το Πρόγραμμα Επενδύσεων, να το προστατέψει από τους διεφθαρμένους.

2.    Αντί να τιμωρεί ολόκληρη την οικονομία και κοινωνία, να τιμωρήσει τους ένοχους.

Home