Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νουρής: Κομματικά οφέλη έναντι των πολιτών σε Τοπική Αυτοδιοίκηση

Offsite Team -
16.04.2021 - 11:09

Νουρής: Κομματικά οφέλη έναντι των πολιτών σε Τοπική Αυτοδιοίκηση

Απτή απόδειξη του τρόπου με τον οποίο η πλειοψηφία των κομμάτων βάζει στη ζυγαριά τα κομματικά οφέλη έναντι των πραγματικών συμφερόντων των πολιτών, αποτελεί η χθεσινή καταψήφιση της πρότασης της Κυβέρνησης για τη διενέργεια ενός παγκύπριου δημοψηφίσματος, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.

Διαβάστε επίσης: Nουρής για μεταρρύθμιση ΤΑ: Στα λόγια ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ είναι πρωταθλητές

Στη δήλωση του, τη οποία μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο Υπουργός Εσωτερικών αναφέρει ότι «όσοι δήλωναν ένθερμοι υποστηρικτές της μεταρρύθμισης αποκαλύφθηκαν. Την κρίσιμη ώρα της απόφασης λειτούργησαν τα κομματικά αισθητήρια, μετρήθηκαν οι τοπικές ψήφοι, ζυγίστηκαν οι διαπροσωπικές σχέσεις και πέταξαν στον κάλαθο την προοπτική μιας ακόμα σημαντικής μεταρρύθμισης, αγνοώντας προκλητικά τους κινδύνους για την απώλεια δεκάδων εκατομμυρίων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στήριξης».

Οι πολίτες ξέρουν πλέον τι να αναμένουν από αυτούς που συστηματικά αρνούνται την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό της χώρας, επισημάνει ο κ. Νουρής.

Διαβάστε επίσης: «Όχι» Βουλής σε Δημοψήφισμα για μεταρρύθμιση ΤΑ

Προσθέτει ακόμα ότι μια προδιαγεγραμμένη νέα αναβολή, με πρόφαση τις επερχόμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αναφέροντας ότι «και αμέσως μετά την οριστική παραπομπή των Νομοσχεδίων στις ελληνικές καλένδες λόγω προεδρικών εκλογών».

«Οι ποιοτικές υπηρεσίες στο χαμηλότερο κόστος για τον πολίτη» πολύ φοβόμαστε ότι θα παραμείνουν ένα εύηχο σύνθημα, καταλήγει ο Υπουργός στη γραπτή δήλωσή του.

ΚΥΠΕ

Home