Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης

Ο Παλαιστίνιος Πρέσβης ενημέρωσε για τις τραγικές επιπτώσεις της συνεχούς εμβάθυνσης της ισραηλινής κατοχής

Ο ΓΓ της ΚΕ ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης, Abdallah Attari, κατά την οποία έγινε ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Ανατολικής Μεσογείου.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ο Παλαιστίνιος Πρέσβης ενημέρωσε για τις τραγικές επιπτώσεις της συνεχούς εμβάθυνσης της ισραηλινής κατοχής και της επέκτασης του εποικισμού τόσο στη ζωή των Παλαιστινίων όσο και για τη δυνατότητα λύσης του προβλήματος.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο ΓΓ της ΚΕ ΑΚΕΛ επαναβεβαίωσε την αλληλεγγύη προς τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και τη σταθερή θέση του ΑΚΕΛ για τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και του εποικισμού των Παλαιστινιακών εδαφών και για απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων. Υπογράμμισε ότι όπως απαιτούμε για την Κύπρο το ίδιο και για την Παλαιστίνη απαιτούμε τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και εφαρμογή των σχετικών Ψηφισμάτων του ΟΗΕ. Τέλος, τόνισε ότι η διεθνής κοινότητα οφείλει να αναγνωρίσει ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα 4ης Ιουνίου, 1967, με πρωτεύουσα τα Ανατολικά Ιεροσόλυμα. 

Home