Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο Νικόλας έβγαλε από τα πολιτικά τους «κρησφύγετα» 3 υπουργούς

Offsite Team -
02.03.2021 - 06:00

Ο Νικόλας έβγαλε από τα πολιτικά τους «κρησφύγετα» 3 υπουργούς

Thumbnail
Όλες οι αντιδράσεις σε δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ - Ζητά παρέμβαση Γενικού Εισαγγελέα το ΔΗΚΟ

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Κυβέρνησης ΔΗΚΟ καθώς οι χθεσινές δηλώσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου δεν έτυχαν απάντησης μόνο από πλευράς Προεδρικού, αλλά στην αντεπίθεση πέρασαν και υπουργοί της Κυβέρνησης οι οποίοι έστρεψαν τα πυρά τους προς το κόμμα του κέντρου.

Συγκεκριμένα αρχικά κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Τα δύο υπουργεία επισημαίνουν ότι το ΔΗΚΟ για σκοπούς μικροπολιτικής καταψήφισε τον προϋπολογισμό επισημαίνοντας ότι η Κυβέρνηση με τις πολιτικές της κατάφερε να στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει για 11ο μήνα τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις με έκτακτα δημοσιονομικά μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ  προηγούμενος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τρία χρόνια μετά την επανεκλογή της, ο απολογισμός της κυβέρνησης Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ είναι εντυπωσιακά αρνητικός απαριθμώντας τα λάθη της κυβέρνησης και τα σκάνδαλα με τα οποία είναι ταυτισμένη, επισημαίνοντας πως η Κύπρος «χρειάζεται αλλαγή».

>>>>>>>>Διαβάστε επίσης: Νέα κόντρα Κυβέρνησης - ΔΗΚΟ για Κυπριακό & σκάνδαλα

Παράλληλα ο κύριος Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι νοικοκυριά και επιχειρήσεις βιώνουν μια δύσκολη πραγματικότητα, με την κυβέρνηση του ΔΗΣΥ να μην διαθέτει οποιοδήποτε σχέδιο για την οικονομία και τα μέτρα στήριξης να αποδεικνύονται διαρκώς ανεπαρκή.

>>>>>>>>Διαβάστε επίσης:ΔΗΣΥ: Το πρώτο μεγάλο βήμα η Πενταμερής - Πυρά σε ΔΗΚΟ

Tην δική του απάντηση στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ έδωσε και το Υπουργείο Εσωτερικών κάνοντας λόγο για αντιπολιτευτικό μένος του Προέδρου του ΔΗΚΟ και η εμπάθεια προς το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι τον ωθούν σε λανθασμένες τοποθετήσεις.

Πυρά και απο ΔΗΣΥ

Πυρά στο Πρόεδρο του ΔΗΚΟ εξαπέλυσε και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

Τονίζοντας ότι η επισημοποίηση της διάσκεψης είναι το πρώτο μεγάλο βήμα που όλοι αναμέναμε και αντί ενότητας στο εσωτερικό, βλέπουμε το ΔΗΚΟ να επιτίθεται διαρκώς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αμφισβητώντας τις προθέσεις του.

>>>>>>>>>ΔΗΣΥ: Το πρώτο μεγάλο βήμα η Πενταμερής - Πυρά σε ΔΗΚΟ

Όπως ανέφερε ο κύριος Δημητρίου τώρα απαιτείται νηφαλιότητα και υπευθυνότητα, ελπίδα και όχι φόβος. Ουσία και όχι επικοινωνιακή κι ανώφελη πολιτική αναφέρει μεταξύ άλλων ο Εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

Φτηνές δικαιολογίες λέει στον Νουρή το ΔΗΚΟ

Απαντώντας στις αναφορές Νουρή το ΔΗΚΟ ανέφερε ότι οι κανονισμοί που ψήφισε η Βουλή των Αντιπροσώπων για το Κυπριακό Πρόγραμμα Επενδύσεων (ΚΕΠ) δημοσιεύθηκαν στις 18/08/2020 και αφορούσαν και τις αιτήσεις που είχαν υποβληθεί μέχρι τότε.

Όπως τονίζει το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τις 5 πολιτογραφήσεις στελεχών της εταιρείας στην οποία διευθυντής είναι ο γαμπρός του ΠτΔ μετά από αίτηση του γραφείου «Νίκος Αναστασιάδης στις 21/8/2020.  Άρα η έγκριση των εν λόγω πολιτογραφήσεων έγινε ΜΕΤΑ την ψήφιση των κανονισμών.

Οτιδήποτε άλλο λέγεται, όπως τα όσα αναφέρει ο Υπουργός Εσωτερικών στην απάντηση του προς το ΔΗΚΟ, είναι φθηνές δικαιολογίες. Καλούμε εκ νέου τον Γενικό Εισαγγελέα να ερευνήσει αυτή την εξόφθαλμη παρανομία καταλήγει η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ.

Home