Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο Προδρόμου απαντά στα «πυρά» ΑΚΕΛ

Offsite Team -
10.04.2019

Ο Προδρόμου απαντά στα «πυρά» ΑΚΕΛ

Thumbnail
Η γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στο ΑΚΕΛ

Γραπτή απάντηση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπροσώπος, κ. Πρόδρομου Προδρόμου, στο ΑΚΕΛ για τις κατηγορίες του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αυτούσια η γραπτή απάντηση

Επιλέγοντας να αγνοεί το ότι η τουρκική πλευρά συστηματικά απορρίπτει την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί όπου είχαν φτάσει στο Κραν Μοντανά και εγείρει συνεχώς νέες αξιώσεις, το ΑΚΕΛ κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι «πλήττει την προοπτική επανέναρξης των διαπραγματεύσεων».

Επιλέγοντας να κάνει ότι δεν αντιλαμβάνεται πως η τουρκική πλευρά συστηματικά προσπαθεί να εξουδετερώσει το Πλαίσιο με τις έξι παραμέτρους που πρότεινε ο Γενικός Γραμματέας, ως προς το μείζον θέμα της ασφάλειας ή ακόμα να αλλοιώσει κεντρικές συντεταγμένες, όπως η δημογραφική αναλογία, το ΑΚΕΛ θεωρεί ότι είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που παρουσιάζει «έλλειμμα αξιοπιστίας» ή και «καταστρέφει το Πλαίσιο Γκουτέρες».

Αφήνουμε στην κρίση των πολιτών τον τρόπο που επιλέγει να πολιτεύεται το ΑΚΕΛ στο εθνικό ζήτημα. Παρ’ όλη, όμως, την πολεμική που καθημερινά ασκεί το ΑΚΕΛ και η οποία τελικά καταλήγει να αντιστρατεύεται και τις ίδιες τις θέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνεχίσει να προσπαθεί για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης πάνω στις σωστές βάσεις και να επιδιώκει μια λειτουργική και βιώσιμη λύση που να απαλλάσσει τη χώρα μας από την τουρκική κατοχή.

Home