Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΠτΔ τίμησε τον Νίκο Γκάλη στα Man of the Year Awards 2021

Offsite Team -
09.11.2021 - 06:42

Ο ΠτΔ τίμησε τον Νίκο Γκάλη στα Man of the Year Awards 2021

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη τους εμπνευστές των βραβείων

Η ιστορία γράφεται από τα επιτεύγματα ανθρώπων και ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Γκάλης, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος απένειμε στον θρύλο της ελληνικής καλαθόσφαιρας το Lifetime Achievement Award, στο πλαίσιο των «Τράπεζα Κύπρου – Man of the Year Awards 2021»,που πραγματοποιήθηκαν στη Λεμεσό.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη τους εμπνευστές των βραβείων, αλλά και όλους όσοι έχουν βραβευτεί στα 20 χρόνια του θεσμού, «ως αποτέλεσμα της προσφοράς τους, είτε της επιστημονικής, είτε της αθλητικής, είτε γενικότερα της παρουσίας τους, που έκαναν τη χώρα μας περήφανη».

 

Η ιστορία, συνέχισε, ο Πρόεδρος, γράφεται από τα επιτεύγματα ανθρώπων «και ένας τέτοιος θρύλος, ένας άνθρωπος που έγραψε ιστορία είναι και ο Νίκος  Γκάλης, τον οποίον απόψε επαξίως, ορθώς, έχουν επιλέξει οι κριτές να βραβεύσουν».

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Πρόσθεσε ότι η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί το ελάχιστο, ως αναγνώριση των διοργανωτών αλλά και της ίδιας της κυπριακής Πολιτείας, για τη σημαντική προσφορά του Νίκου Γκάλη, όταν η κάποτε μικρή στην καλαθόσφαιρα Ελλάδα, «μεγαλουργούσε ως αποτέλεσμα της δικής σας παρουσίας».  

Από την πλευρά του, ο τιμώμενος χάρισε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη μια μπάλα καλαθόσφαιρας με την υπογραφή του.  

Επιπρόσθετα, τον Νίκο Γκάλη τίμησε με την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης.  

Το βραβείο «Man of the Year 2021» έλαβε ο ολυμπιονίκης μας Παύλος Κοντίδης.  

Στο μεταξύ, λίγο πριν την έναρξη της τελετής, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων,  Σεΐχη Αμπντουλάχ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχιάν, ο οποίος παρακάθισε, στη συνέχεια, σε διαβουλεύσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη. Μετά το πέρας της συνάντησης δεν έγιναν δηλώσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home