Οδυσσέας: Πιο στενή η συνεργασία μου με τον Κώστα Κληρίδη

Οδυσσέας: Πιο στενή η συνεργασία μου με τον Κώστα Κληρίδη

Όσα ανέφερε ο Γενικός Ελεγκτής για την σχέση του με τον τέως Γενικό Εισαγγελέα και τον Γιώργο Σαββίδη

Τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη φιλοξένησε την Τετάρτη 20/10 στην εκπομπή Παρασκήνιο ο Διευθυντής Ειδήσεων της DigitalTree, Παναγιώτης Τσαγγάρης και ο συντονιστής της δημοσιογραφικής ομάδας Brief.com.cy, Χαράλαμπος Ζάκος.

Ο  Γενικός Ελεγκτής ανέφερε πολλά και ενδιαφέροντα μεταξύ των οποίων τα επόμενα βήματα της Ελεγκτικής σχετικά με τις πολιτογραφήσεις, και τους φακέλους (Διαβάστε περισσότερα Εδώ) – οι οποίοι λίγο έλειψαν να παραλύσουν το κράτος το 2020 με την εμπλοκή τους στον κρατικό προϋπολογισμό.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Παράλληλα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης απαντώντας σε ερώτηση αν είχε καλύτερη συνεργασία με τον τέως Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη από την συνεργασία που έχει σήμερα με τον Γιώργο Σαββίδη ανέφερε ότι θα ήταν ψέμα να μην πει ότι είχε καλύτερη συνεργασία με τον τέως Γενικό Εισαγγελέα και σε προσωπικό επίπεδο.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Προχωρώντας ωστόσο ένα βήμα πιο κάτω τόνισε ότι δεν σημαίνει κατά ανάγκη ότι δύο αξιωματούχοι πρέπει να έχουν πολύ στενή συνεργασία αρκεί μόνο να κάνουν την δουλειά τους. 

« Είναι γεγονός ότι με τον κύριο Κληρίδη είχα πιο στενή συνεργασία, ήταν και πιο πολλά τα χρόνια που είχα μαζί του. Είχαμε βρει ένα κώδικα που υπήρχε και σεβασμός του καθενός στον υπηρεσία του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την σχέση του με τον Γιώργο Σαββίδη ανέφερε ότι με εξαίρεση την υπόθεση των πολιτογραφήσεων δεν υπήρξε άλλη περίπτωση που να υπήρξε κάτι ιδιαίτερο. 

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο στο 23:00 την αναφορά του:

Home