Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οικολόγοι-Χριστοδουλίδης: Μίλησαν για εσωτερική διακυβέρνηση

Offsite Team -
02.08.2022

Οικολόγοι-Χριστοδουλίδης: Μίλησαν για εσωτερική διακυβέρνηση

Δεύτερη συνάντηση είχαν Οικολόγοι – Χριστοδουλίδης

Θέματα οικονομίας, ΓεΣΥ, προστασίας του περιβάλλοντος, παιδείας συζήτησαν η Πολιτική Επιτροπή του κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών με τον υποψήφιο για την Προεδρία, Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, χαρακτηρίζοντας τη συνάντηση παραγωγική.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Σε δηλώσεις αμέσως μετά, ο κ. Θεοπέμπτου είπε ότι είχαν την ευκαιρία να μπουν σε πιο βαθιά κομμάτια της κάθε πολιτικής.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε για την παραγωγική συζήτηση, την οποία απασχόλησαν θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και καθημερινότητας που βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες, τις έγνοιες και τις ανησυχίες της κυπριακής κοινωνίας. Ενημέρωσε, είπε, για το πρόγραμμά του λέγοντας ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και τον Σεπτέμβριο θα παρουσιάζεται σε συστηματική βάση δημόσια στον κυπριακό λαό, «οι προσεγγίσεις μας και πολύ περισσότερο οι λύσεις μας στα διάφορα θέματα που απασχολούν την κοινωνία».

Σημείωσε ότι ήταν η δεύτερη συνάντησή του με το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, το οποίο σύντομα θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις, οι οποίες και θα γίνουν απόλυτα σεβαστές, όπως είπε.

ΚΥΠΕ

Home