Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ονησίφορος Ιορδάνου ο 6ος υποψήφιος για την Αντιπροεδρία ΔΗΣΥ

Offsite Team -
31.03.2023

Ονησίφορος Ιορδάνου ο 6ος υποψήφιος για την Αντιπροεδρία ΔΗΣΥ

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Το εκλελεγμένο μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, Δρ Ονησίφορος Ιορδάνου ανακοίνωσε σήμερα γραπτώς ότι διεκδικεί τη θέση του Αντιπροέδρου στο ΔΗΣΥ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, με την ολοκλήρωση των εκλογών της ανώτατης ηγεσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού στις 6 Μαΐου, το κόμμα γυρίζει σελίδα. «Αυτό που χρειάζεται είναι  το ξεκίνημα μιας νέας συλλογικής προσπάθειας από όλους μας, για ενότητα και εκσυγχρονισμό, για να μπορούμε να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο και στα καθημερινά του προβλήματα», σημειώνει.

Προσθέτει ότι για πάνω από 30 χρόνια έχει προσφέρει στο Δημοκρατικό Συναγερμό, πάντα στην πρώτη γραμμή σε όλου τους αγώνες της παράταξής, από τις τάξεις της Νεολαίας στο Ανώτατο Συμβούλιο του κόμματος,  στην Εκτελεστική Επαρχιακή  Γραμματεία της Λεμεσού, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής Πολιτικής Επιμόρφωσης και εκλελεγμένο μέλος στο Πολιτικό Γραφείο του Κόμματος, πάντα υπερασπίζοντας τις αρχές και τα ιδανικά του κόμματος.

Εκφράζει επίσης την πεποίθηση ότι μπορεί να αποτελέσει δύναμη ενότητας, αξιοπιστίας και γνώσης, και να υπερασπιστεί υπεύθυνα τις αρχές του κόμματος και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα της χώρας ενώ θα αγωνιστεί σθεναρά για εθνική δικαίωση, για μία καλύτερη κοινωνία, και για μία νέα γενιά που θα έχει προοπτική και μέλλον.

Ο Ονησίφορος Ιορδάνους είναι ο 6ος υποψήφιος για την θέση της Αντιπροεδρίας. Θυμίζουμε ότι εξήγγειλαν υποψηφιότητα οι Σάββια Ορφανίδου, Φωτεινή Τσιρίδου, Μάριος Πελεκάνος. Μιχαήλ Μιχαήλ και Ξένια Κωνσταντίνου. Εκλέγονται τρεις Αντιπρόεδροι. Οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν στις 4 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι για την θέση του Αναπληρωτή Προέδρου έχουν εξαγγείλει μέχρι στιγμής υποψηφιότητα οι Μιχάλης Σοφοκλέους, Ευθύμιος Δίπλαρος και Σωτήρης Σαμψών. 

ΚΥΠΕ

Home