Οζερσάι: Η ε/κ πλευρά επιβάλλει περιορισμούς στα οδοφράγματα

Οζερσάι: Η ε/κ πλευρά επιβάλλει περιορισμούς στα οδοφράγματα

Εξέφρασε την ελπίδα ότι η ε/κ πλευρά θα σταματήσει να εφαρμόζει πρακτικές που επηρεάζουν αρνητικά τους Τ/κ

Η ελληνοκυπριακή πλευρά έχει επιβάλλει στα οδοφράγματα περιορισμούς που δεν έχουν σχέση με την πανδημία ανάφερε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο «υπουργός εξωτερικών» Κουντρέτ Οζερσάι σημειώνοντας ότι οι περιορισμοί αυτοί απαγορεύουν στους ξένους ταξιδιώτες, που φτάνουν στις ελεύθερες περιοχές χρησιμοποιώντας τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της Δημοκρατίας, να επισκεφτούν τα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Οζερσάι είπε ότι αυτό θα επηρεάσει τον τουρισμό του ψευδοκράτους και ισχυρίστηκε ότι αυτό δεν αποδεικνύει καλή θέληση εκ μέρους της ε/κ πλευράς.

Είπε ακόμα ότι ο περιορισμός αυτός ισχύει στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου εδώ και 10 ημέρες ενώ η τ/κ πλευρά προσπαθεί από την 1η Ιουλίου να πείσει την ΕΕ, τα ΗΕ αλλά και την Βρετανία ότι αυτοί οι περιορισμοί δεν έχουν σχέση με την πανδημία και στόχο έχουν να βλάψουν την οικονομία του ψευδοκράτους.

Εξέφρασε τέλος την ελπίδα ότι η ε/κ πλευρά θα σταματήσει να εφαρμόζει πρακτικές που επηρεάζουν αρνητικά τους Τ/κ και την οικονομία του ψευδοκράτους.

 

ΚΥΠΕ

Home