Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οζερσάι: Τ/κ δημοσιογράφοι θα μπουν στο Βαρώσι

Offsite Team -
30.07.2019 - 16:50

Οζερσάι: Τ/κ δημοσιογράφοι θα μπουν στο Βαρώσι

Thumbnail
"Θα "δοθεί άδεια" στους δημοσιογράφους να εισέλθουν στην πόλη"

Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας καταγραφής στα Βαρώσια θα επιτραπεί σε δημοσιογράφους να μπουν στην περίκλειστη περιοχή, σύμφωνα με απάντηση που πήρε ο σύνδεσμος Τουρκοκυπρίων δημοσιογράφων στα κατεχόμενα σε επιστολή που απέστειλε στον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και στο «υπουργείο εξωτερικών».

Συγκεκριμένα,  ο σύνδεσμος απέστειλε επιστολή ημερομηνίας 28 Ιουνίου και σε απάντηση  ημερομηνίας 23 Ιουλίου, ο Κουντρέτ Οζερσάι είπε ότι όταν φθάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο η καταγραφή στα Βαρώσια θα "δοθεί άδεια" στους δημοσιογράφους να εισέλθουν στην πόλη.

Ο Πρόεδρος του συνδέσμου, Σάμι Οζουσλου διερωτήθηκε τι σχέση έχουν οι δημοσιογράφοι με την καταγραφή και εάν πιστεύει ότι θα παρεμποδιστεί η καταγραφή με την είσοδο των δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με τον κ. Οζερσάι, θα δοθεί προτεραιότητα στα τ/κ ΜΜΕ και το "υπουργείο" "με ευχαρίστηση θα παραμείνει σε επικοινωνία με τον σύνδεσμο για διοργάνωση αυτής της επίσκεψης όταν αποφασιστεί η μέρα".

Ο κ. Οζουσλου είπε ότι το κοινό έχει το δικαίωμα να ενημερωθεί για την περίκλειστη περιοχή αφού είναι ένα θέμα που παραμένει στο προσκήνιο.

Home