Παπαδάκης: Επικροτεί την παρέμβαση ΓΕ για δηλώσεις Σιζόπουλου

Παπαδάκης: Επικροτεί την παρέμβαση ΓΕ για δηλώσεις Σιζόπουλου

«Ως Ευρωβουλευτής είμαι αξιωματούχος της ΕΕ και τυγχάνω προστασίας αλλά  και ελέγχου από τα αρμόδια θεσμικά όργανα της»

Την παρέμβαση του Γενικού  Εισαγγελέα της Δημοκρατίας με σημερινή επιστολή του προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας μέσω της οποίας ζήτησε την έναρξη άμεσης διερεύνησης των δημόσιων δηλώσεων στις οποίες προέβη χθες το πρωί ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Μ. Σιζόπουλος στη πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο, ως προς το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από οποιοδήποτε πρόσωπο, επικροτεί ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης.

Μάλιστα όπως τονίζει στην γραπτή του δήλωση ο ίδιος επιδίωξε μέσω επιστολής στο ΓΕ να κληθεί για κατάθεση ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Επικροτούμε την παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα η οποία ακολούθησε μετά από την άρνηση του κ. Σιζόπουλου να δώσει τα στοιχεία στην αστυνομία και την απόφαση του την οποία ανακοίνωσε δημόσια, σημειώνοντας ότι εμείς επιδιώξαμε με επιστολές μας προς τον Γενικό Εισαγγελέα και τον αρχηγό της Αστυνομίας για να κληθεί να καταθέσει.

Σημειώνω ότι ως Ευρωβουλευτής είμαι αξιωματούχος της ΕΕ και τυγχάνω προστασίας αλλά  και ελέγχου από τα αρμόδια θεσμικά όργανα της ΕΕ.

Home