Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Παπαχαραλάμπους για ΤΑ: Τελικές ρυθμίσεις δημιουργούν ερωτηματικά

Offsite Team -
04.03.2022 - 15:28

Παπαχαραλάμπους για ΤΑ: Τελικές ρυθμίσεις δημιουργούν ερωτηματικά

Σεβαστή η απόφαση της Βουλής για Τοπική Αυτοδιοίκηση λέει ο Δήμαρχος Στροβόλου

Η Βουλή των Αντιπροσώπων έχει αποφασίσει σχετικά με την αναδιοργάνωση των δήμων και η απόφαση αυτή είναι, βεβαίως, απολύτως σεβαστή αλλά ταυτόχρονα οι τελικές ρυθμίσεις και επιλογές που προκρίθηκαν δημιουργούν ερωτηματικά και θα βάλουν πολλούς πολίτες σε σκέψεις, αναφέρει σε γραπτή δήλωση του, ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

Σημειώνει ότι «στη βάση της εικοσαετούς εμπειρίας μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχω σχηματίσει τη βεβαιότητα ότι η δημιουργία ενός μεγάλου μητροπολιτικού Δήμου στο χώρο της πρωτεύουσας ήταν απολύτως απαραίτητη για τη χώρα και θα ήταν σίγουρα και η καλύτερη επιλογή για την πόλη μας. Αυτή παραμένει η άποψη μου και δεν θα την άλλαζα επειδή κάποιοι από εμάς ίσως θα χάναμε αξιώματα».

Δυσκολεύομαι να αντιληφθώ, συνεχίζει, γιατί τελικά εγκαταλείφθηκε αυτή η πιο ορθολογική λύση. «Εξετάζοντας συνολικά τις αποφάσεις θα πρέπει να αναφέρω ότι το συμπέρασμα είναι ότι, αντί των ορθότερων λύσεων, επικράτησαν κάποιες προσωπικές σκοπιμότητες ή και κομματικά συμφέροντα», προσθέτει.

Σκοπός μου όμως, αναφέρει, δεν είναι να καταλογίσω τώρα τις ευθύνες που υπάρχουν, αλλά, αντικρίζοντας τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, να δηλώσω παρών για να φτιάξουμε μαζί τον Στρόβολο της νέας εποχής.

«Η αναπτυξιακή πορεία της πόλης μας είναι αδιαπραγμάτευτη και θα συνεχίσουμε για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε όλους τους δημότες», καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home