Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Παραιτήθηκε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος

Offsite Team -
07.10.2022 - 13:19

Παραιτήθηκε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος

Thumbnail
Έστειλε επιστολή παραίτησης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την παραίτησή του από τη θέση του συμβούλου/συνεργάτη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη υπέβαλε σήμερα ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Στη σημερινή επιστολή του, ο κ. Παπαδόπουλος ευχαριστεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την ευκαιρία που του έδωσε να υπηρετήσει την Κυβέρνηση και τη χώρα, εκφράζει ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που ο Πρόεδρος έδειξε στο πρόσωπό του αυτά τα εννέα χρόνια και τον διαβεβαιώνει ότι θα είναι πάντοτε στη διάθεσή του, ενώ εξαίρει το έργο της διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη σε διάφορους τομείς.

Ο κ. Παπαδόπουλος στην επιστολή, την οποία εξασφάλισε το ΚΥΠΕ, αφού αναφέρει ότι ήταν προνόμιο για τον ίδιο να βρίσκεται στο πλάι του Προέδρου για εννέα χρόνια, εξαίρει το έργο του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης στην οικονομία, εσωτερική διακυβέρνηση, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις, όπως το ΓεΣΥ.

«Μου δώσατε την ευκαιρία να είμαι κοντά σας και να παρακολουθήσω τις ειλικρινείς και άοκνες προσπάθειες που καταβάλατε προς επίλυση του Κυπριακού, οι οποίες, δυστυχώς, την ώρα της κρίσης προσέκρουσαν στην τουρκική αδιαλλαξία», σημειώνει.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει, επίσης ότι τα επιτεύγματα στην εξωτερική πολιτική είναι απτά. «Επί των ημερών σας η χώρα μας αναβαθμίστηκε όχι μόνο εντός της ΕΕ, αλλά απέκτησε ένα σημαντικό πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, με στέρεες συνεργασίες οι οποίες αποδίδουν καρπούς προς όφελος του κυπριακού λαού. Αυτή η επιτυχημένη εξωτερική σας πολιτική επέτρεψε και εταιρείες κολοσσούς να έρθουν στην κυπριακή ΑΟΖ με τα γνωστά και μετρήσιμα αποτελέσματα», σημειώνει, συγκεκριμένα.

Τέλος, εκφράζει την ευγνωμοσύνη μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και διαβεβαιώνει τον Πρόεδρο ότι θα είναι πάντοτε στη διάθεση σας.

«Πιστεύω ότι υπηρέτησα τη χώρα και την Κυβέρνηση, μέσα από τα αξιώματα που μου εμπιστευθήκατε, με αφοσίωση, ευσυνειδησία και καταβάλλοντας όλες τις δυνάμεις μου, ώστε επιτύχετε στο έργο σας το κοινό καλό», καταλήγει.

Home