Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Παρακολουθήσεις: Eπικοινωνία Στεφάνου με ηγεσίες ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ

Offsite Team -
10.08.2022 - 14:28

Παρακολουθήσεις: Eπικοινωνία Στεφάνου με ηγεσίες ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ

Συζήτησαν για τις παρακολουθήσεις

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου είχε σήμερα ξεχωριστές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον ΓΓ της Κ.Ε του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, σε σχέση με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων σε Κύπρο και Ελλάδα.

>>>Διαβάστε επίσης: Επανέρχεται το ΑΚΕΛ για τις παρακολουθήσεις

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ αντάλλαξε με τους ηγέτες των δύο ελληνικών κομμάτων πληροφόρηση και εκτιμήσεις γύρω από την εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση των υποκλοπών και της δράσης κατασκοπευτικών δικτύων. Ο Στέφανος Στεφάνου ενημέρωσε σε σχέση με την υπόθεση που κατήγγειλε το ΑΚΕΛ το 2019 για το κατασκοπευτικό μαύρο βαν και τη δράση του γνωστού πρώην Ισραηλινού πράκτορα στη χώρα μας, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας που με το λογισμικό της διεξάγονταν οι παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων στην Ελλάδα. Κατά τις δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες συμφωνήθηκε ότι θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία και συντονισμός για περαιτέρω ενέργειες.

Υπενθυμίζεται ότι πέραν από την υπόθεση της παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την ΕΥΠ που συνταράσσει αυτές τις μέρες τη δημόσια ζωή στην Ελλάδα, σε επανειλημμένες καταγγελίες για συνακροάσεις-υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας του, είχε προβεί τα προηγούμενα χρόνια και το ΚΚΕ.

Home