Παράσχος: Τα ξέρουν και ΓΓ ΑΚΕΛ αλλά και Νικόλας και ένας 3ος

Παράσχος: Τα ξέρουν και ΓΓ ΑΚΕΛ αλλά και Νικόλας και ένας 3ος

Επιμένει στις αναφορές του ο Ανδρέας Παράσχος

Δεν διαφοροποιεί τις θέσεις του ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παράσχος για τις επίμαχες αναφορές για τον ΠτΔ και το θέμα των διαβατηρίων. Μάλιστα κατονόμασε τον Άντρο Κυπριανού και το Νικόλα Παπαδόπουλο ως τους δύο από τους τρεις πολιτικούς Αρχηγούς κομμάτων που γνωρίζουν για αυτές τις αναφορές.

>>> Δείτε σχετικά: Η επιστολή παραίτησης Α.Παράσχου και η Ανακοίνωση της Καθημερινής

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Active, επιμένει ότι όσα έγραψε για τα διαβατήρια και τις αναφορές του ΠτΔ για τα 300 εκατομμύρια, ειπώθηκαν σε δείπνο στην Αθήνα, σε μια εύθυμη στιγμή, στην παρουσία του τέως Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την διάψευση Τσίπρα, ο οποίος μίλησε στο ΚΥΠΕ και είπε ότι ‘’τέτοιου είδους σχόλια δεν έγιναν ποτέ και μια τέτοια συζήτηση δεν θα μπορούσε να έχει σχέση με την πραγματικότητα", ο κ. Παράσχος κατονόμασε τους δύο από τους πολιτικούς αρχηγούς που γνωρίζουν και είπε ουσιαστικά ότι πρόκειται για τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού και τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, ενώ δεν θέλησε να κατονομάσει τον τρίτο αρχηγό κόμματος. 

Ο κ. Παράσχος τόνισε ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την υπόθεση στο δικαστήριο και ότι είναι 100% σίγουρος για τον εαυτό του και την αλήθεια του. «Άλλοι πρέπει να απαντήσουν για τις αλήθειες τους», ανέφερε ενώ στην ερώτηση εάν μπορεί να τεκμηριώσει τα γραφόμενά του, ο κ. Παράσχος ανέφερε πως ουδείς μπορεί να επιβεβαιώσει, τονίζοντας πως γι’ αυτό το έγραψε σε άρθρο για να ελέγχεται ο ίδιος. «Εμένα μου το έχουν πει, είναι εξ ακοής». Κάλεσε παράλληλα όσους ήταν παρόντες στο συγκεκριμένο δείπνο να βγουν και να πουν την αλήθεια.

Σε ερώτηση γιατί επέλεξε τώρα να δημοσιεύσει αναφορές του 2018, ο κ. Παράσχος ανέφερε ότι τότε δεν είχε τον τρόμο που έχει τώρα με τα δύο κράτη.

Όσον αφορά την φημολογία ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, ο κ. Παράσχος απάντησε ότι αυτό δεν ισχύει.  

Home