Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Παρουσίασε τους υποψήφιους της Πάφου η ΕΔΕΚ

Offsite Team -
25.11.2020

Παρουσίασε τους υποψήφιους της Πάφου η ΕΔΕΚ

Thumbnail
Οι βουλευτικές εκλογές αποκτούν μια ιδιαίτερη σημασία, δήλωσε ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Τους υποψήφιους για την επαρχία της Πάφου για τις Βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα η ΕΔΕΚ. 

Κατά την παρουσίαση, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρνίνος Σιζόπουλος ανέφερε πως «οι προσεχής βουλευτικές εκλογές αποκτούν μια ιδιαίτερη σημασία. Είναι μια σημαντική για την πατρίδα μας εκλογική αναμέτρηση. Το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ το απαρτίζουν τέσσερις καταξιωμένοι υποψήφιοι με πλούσια προσφορά στην επαρχία της Πάφου».  

Το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ το απαρτίζουν οι εξής:

  • Παναγιώτης Βορκάς, Δημοτικός Σύμβουλος,
  • Βάσος Δημητρίου, Δημοτικός Σύμβουλος,
  • Ηλίας Μυριάνθους, Βουλευτής και
  • Δώρος Παφίτης, Επιχειρηματίας»

Ακολούθως οι υποψήφιοι δήλωσαν: 

Παναγιώτης Βορκάς, Γενετιστής  

Θέλω με ένταση να τονίσω πως η  ΕΔΕΚ είναι το κόμμα που από το 1968 αγωνίζεται για την εισαγωγή του Γενικού Σχεδίου Υγείας και την προσφορά υψηλού επιπέδου περίθαλψης σε όλους του πολίτες, σε ολόκληρη την Κύπρο, και κυρίως σε αυτούς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να την εξασφαλίσουν με άλλα μέσα.   

Βάσος Δημητρίου, Πολιτικός Μηχανικός  

Στην επαρχία της Δημοκρατικής Αντίστασης και της νομιμότητας η ΕΔΕΚ πρέπει να συνεχίσει να είναι πρωταγωνίστρια. Ο αγώνας για Λευτερία, Δημοκρατία, Διαφάνεια και Σοσιαλισμό συνεχίζεται όπως τον χάραξε ο ιδρυτής του κόμματος, ο αγωνιστής Βάσος Λυσσαρίδης.  

Ηλίας Μυριάνθους, Λογιστής  

Τα σκάνδαλα, η αδιαφάνεια, η ευνοιοκρατία, έχουν προκαλέσει στους πολίτες απαξίωση. Όλοι μαζί, εντός και εκτός βουλής, να συμβάλουμε στην αποκάλυψη και στην κάθαρση αυτών των σκανδάλων. Η ΕΔΕΚ καλεί τους πολίτες να την στηρίξουν για να συνεχίσει να αγωνίζεται για την επίτευξη αυτού του στόχου. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, όπως προσπαθούν κάποιοί να μας εξισώσουν. 

Δώρος Παφίτης, Επιχειρηματίας  

Σε μία περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης και ανεργίας, κυρίως στους νέους, η πολιτεία οφείλει να στηρίξει την συνεχή χρηματοδότηση ερευνητικών, και όχι μόνο, προγραμμάτων με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της οικονομίας μας, την επίτευξη μακροοικονομικής σταθερότητας και τεχνολογικής αναβάθμισης μέσα από την αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της Κύπρου.  

Home