Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πατσαλίδης:Ο Χριστοδουλίδης έχει σχέδιο για ανθεκτική οικονομία

Offsite Team -
09.12.2022 - 13:59

Πατσαλίδης:Ο Χριστοδουλίδης έχει σχέδιο για ανθεκτική οικονομία

Ο εκπρόσωπος εκλογικού επιτελείου του υποψήφιου ΠτΔ σχολίασε την υπερψήφιση του προϋπολογισμού

«Ο Νίκος Χριστοδουλίδης έχει ξεκάθαρο σχέδιο από την πρώτη ημέρα για μια πιο ανθεκτική και ανταγωνιστική οικονομία, για αντιμετώπιση της ακρίβειας, για στηριξη των ευάλωτων ομάδων, στήριξη των επιχειρήσεων, για την επιτάχυνση της πράσινης μετάβασης, μετάβαση στην ψηφιακή εποχή τάχιστα και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, καθώς την αναζωογόνηση της υπαίθρου.

Όλα αυτά απαιτούν συνεργασία, συνέργειες και ενότητα, την οποία ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα κάνει πράξη με την συγκρότηση κυβέρνησης ευρείας αποδοχής, ώστε να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι».

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του εκλογικού επιτελείου του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος τόνισε ότι:

«Μετά την υπερψήφιση του προϋπολογισμού από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο οικονομολόγος Δρ. Χριστάκης Πατσαλίδης, εκ μέρους του επιτελείου του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, δήλωσε τα ακόλουθα:

>>>>Διαβάστε επίσης: Επιτελείο Μαυρογιάννη: Η δική μας Κύπρος είναι αυτή της αλλαγής<<<<

Σύμφωνα με τον κ. Πατσαλίδη «Χαιρετίζουμε την έγκριση του κρατικού Προϋπολογισμού για το 2023 από την Βουλή των Αντιπροσώπων, που είναι η σημαντικότερη νομοθετική πράξη του κοινοβουλίου. Οι δυνατότητες που παρέχει ο κρατικός προϋπολογισμός θα αξιοποιηθούν για την υλοποίηση των θετικών προοπτικών της κυπριακής οικονομίας και σε αυτές θα βασιστούν σημαντικές πολιτικές αποφάσεις στο πλαίσιο της ενεργειακής κρίσης και της κλιματικής αλλαγής. Με την ενότητα της πολιτικής ηγεσίας και την συνεργασία μεταξύ της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας μπορούμε να ανταποκριθούμε συλλογικά στις προκλήσεις της χώρας και στις προσδοκίες της κοινωνίας».

 

Home