Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πελεκάνος: Το ΑΚΕΛ μας συνήθισε στον μηδενισμό των όσων πετύχαμε

Offsite Team -
30.11.2022 - 20:20

Πελεκάνος: Το ΑΚΕΛ μας συνήθισε στον μηδενισμό των όσων πετύχαμε

ΚΕ: Μέσω του «Η Κύπρος – Το Αύριο» θα πάρουν μορφή 130 επενδύσεις
Σφοδρή η απάντηση του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου στην απόφαση του ΑΚΕΛ να καταψηφίσει τον Προϋπολογισμό του 2023

Απάντηση στην απόφαση του ΑΚΕΛ να καταψηφίσει  τον Προϋπολογισμό του 2023 έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος.

Όπως σημείωσε ο κ. Πελεκάνος, στο ΑΚΕΛ «μας συνήθισαν στην ισοπεδωτική κριτική, στον μηδενισμό των όσων ως χώρα και ως κοινωνία πετύχαμε τα τελευταία χρόνια».

>>> Διαβάστε επίσης: Το ΑΚΕΛ καταψηφίζει τον Προϋπολογισμό του 2023 <<<

Αυτούσια η απάντηση του κ. Πελεκάνου:

«Το ΑΚΕΛ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα καταψηφίσει τον Προϋπολογισμό του 2023 παρουσιάζοντας τα γνωστά απαξιωτικά και ατεκμηρίωτα του επιχειρήματα. 

Οτιδήποτε το αντίθετο θα αποτελούσε άλλωστε έκπληξη.  Μας συνήθισαν στην ισοπεδωτική κριτική, στον μηδενισμό των όσων ως χώρα και ως κοινωνία πετύχαμε τα τελευταία χρόνια.

Το ΑΚΕΛ αισθάνεται ακόμη περήφανο για τους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς που κατέθετε το ίδιο ως Κυβέρνηση και που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή, ενώ την ίδια ώρα δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2023 ο οποίος είναι αντικειμενικά  ο πιο αναπτυξιακός και πράσινος που κατατέθηκε ποτέ στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Είναι ο προϋπολογισμός με το μεγαλύτερο κοινωνικό αποτύπωμα από ποτέ. Ο προϋπολογισμός με το μεγαλύτερο κοινωνικό κράτος, που οδηγεί στην ακόμη μεγαλύτερη μείωση της ανισότητας στη χώρα μας την ίδια ώρα που τα δημόσια οικονομικά ενισχύονται ενώ η ανάπτυξη ξεπερνά ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. 

Όλα αυτά λοιπόν δεν ικανοποιούν το ΑΚΕΛ και «εύλογα» η Κεντρική Επιτροπή του ομόφωνα αποφάσισε την καταψήφιση του.

Ίσως το ΑΚΕΛ να γνωρίζει καλύτερα από τους οίκους αξιολόγησης, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κ.ο.κ, οι οποίο απένειμαν τα εύσημα στην Κυβέρνηση για τις οικονομικές πολιτικές που ακολουθεί.»

Home