Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πελεκάνος: Τα πρακτικά Κραν Μοντανά επιβεβαιώνουν τον ΠτΔ

Offsite Team -
01.08.2022

Πελεκάνος: Τα πρακτικά Κραν Μοντανά επιβεβαιώνουν τον ΠτΔ

«Η αύξηση επιτοκίων από ΕΚΤ δείχνει αυτό που αρνείται το ΑΚΕΛ»
Επιβεβαιώνουν τον Πρόεδρο για το Κραν Μοντανά τα νέα πρακτικά, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Τα νέα πρακτικά που δημοσίευσε την Κυριακή η εφημερίδα O Φιλελεύθερος επιβεβαιώνουν τα όσα επανειλημμένα έχει δηλώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσον αφορά τα αληθή γεγονότα, όπως καταγράφηκαν κατά την περίοδο των συνομιλιών στο Κραν Μοντανά, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

"Χωρίς καμία πρόθεση αντιπαράθεσης με κανέναν, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως τα αφηγήματα, που διοχέτευαν κάποιοι των παραγόντων από πλευράς Ηνωμένων Εθνών ήταν ψευδή και παραπλανητικά για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στις 4 Ιουλίου, με απώτερο στόχο από τη μια την απαλλαγή της τουρκικής πλευράς από τις ευθύνες για το ναυάγιο στο Κραν Μοντανά και από την άλλη τη δημιουργία ρήγματος στο εσωτερικό μέτωπο της ελληνοκυπριακής κοινότητας", ανέφερε.

Ο κ. Πελεκάνος συμπλήρωσε ότι δεν είναι ώρα για παρελθοντολογία. "Κρίνουμε, όμως, πως τα γεγονότα και η ιστορική αλήθεια διαψεύδουν όσους τα τελευταία πέντε χρόνια αποδέχονταν αφηγήματα που διαψεύδονται από τα ίδια τα πρακτικά των Ηνωμένων Εθνών", κατέληξε στη δήλωσή του.

ΚΥΠΕ

Home