Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Περί τα τέλη του 2023 ο πρώτος ανασχηματισμός Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
24.05.2023

Περί τα τέλη του 2023 ο πρώτος ανασχηματισμός Χριστοδουλίδη

Ο υπουργός που αναμένεται να αποχωρήσει

Σε πληροφορίες που κυκλοφορούν σε πολιτικούς κύκλους για το πότε θα γίνει ο πρώτος ανασχηματισμός από τον Νίκο Χριστοδουλίδη αναφέρθηκαν στα πλαίσια της εκπομπής Snipers οι Π. Τσαγγάρης και Α. Παράσχος. 

Συγκεκριμένα αναφορά έγινε στον υπουργό Οικονομικών, Μάκη Κεραυνό ο οποίος φαίνεται να αποδέχθηκε να αναλάβει την θέση του υπουργού μετά τις ενστάσεις και αντιδράσεις που υπήρξαν για άλλα πρόσωπα κάνοντας σαφές ωστόσο ότι θα αναλάβει για ένα χρονικό διάστημα για να βοηθήσει και ακολούθως να αποχωρήσει.

Μάλιστα όπως λέχθηκε αυτό που συζητείται σήμερα είναι ότι μέχρι στο τέλος του χρόνου ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να αποχωρήσει και ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα χρειαστεί να προχωρήσει στον πρώτο ανασχηματισμό.

Αναφορά στην εκπομπή έγινε επίσης και στην ενδεχόμενη μετακίνηση του Γιώργου Παντελή από την θέση του Γενικού Διευθυντή του υπουργείου Οικονομικών ένα θέμα που είχε αναδείξει η παραπολιτική στήλη Ο ΕΦΕΤΗΣ την περασμένη Κυριακή 21/5, αφού όπως λέγεται ο κύριος Παντελή δεν συναινεί σε όλα τα αιτήματα που πηγαίνουν στον ίδιο από Προεδρικό και υπουργεία.

Όπως ανέφεραν Π. Τσαγγάρης και Α. Παράσχος για να είναι κάποιος στην θέση του Γενικού Διευθυντή του υπουργού Οικονομικών θα πρέπει να είναι γνώστης πολλών θεμάτων.

Δείτε τα όσα αναφέρθηκαν στο πιο κάτω βίντεο στο 41:42:

Home