Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πήραν χαρτοφυλάκια οι νέοι Υπουργοί (ΦΩΤΟΣ)

Offsite Team -
01.03.2023

Πήραν χαρτοφυλάκια οι νέοι Υπουργοί (ΦΩΤΟΣ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την τελετή διαβεβαίωσης - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποήθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/3) η τελετή διαβεβαίωσης των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου της κυβέρνησης του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ο ΠτΔ στην ομιλία του προς τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου μεταξύ άλλων ανέφερε:  ''Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος για κανένα - Η αυστηρή κριτική είναι ένδειξη των υψηλών προσδοκιών που υπάρχουν. Φαινόμενα διαφθοράς και αναξιοκρατίας δεν θα γίνουν ανεκτά. Δεν έχουμε μαγικά ραβδιά για άμεσες λύσεις αλλά έχουμε την ειλικρινή πολιτική βούληση, το πρόγραμμα και τον σχεδιασμό. Να είστε έτοιμοι αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε, και υποπέσετε σε σφάλμα, να μου υποβάλετε την παραίτηση σας πριν σας το ζητήσω εγώ.''

>>> Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά ολόκληρη την ομιλία του ΠτΔ 

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ενώ μαζί με όλα τα νεορισθέντα πρόσωπα, έβγαλαν στα σκαλιά του Προεδρικού την πρώτη αναμνηστική φωτογραφία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, σύντομης διάρκειας.

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης του νέου Υπουργικού, οι Υπουργοί/ Υφυπουργοί θα αναχωρήσουν για τα Υπουργεία/ Υφυπουργεία τους για τις τελετές παράδοσης/παραλαβής των χαρτοφυλακίων τους.

Δείτε ΕΔΩ ή πιο κάτω LIVE όλες τις εξελίξεις και πλούσιο φωτορεπορτάζ:

As it Happened