Πλατφόρμα σε Νικόλα:«Πλάθεις στο μυαλό σου φανταστικούς εχθρούς»

Πλατφόρμα σε Νικόλα:«Πλάθεις στο μυαλό σου φανταστικούς εχθρούς»


Δριμύ κατηγορώ στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ

Δριμύ κατγορώ εξαπέλυσε η  Πολιτική Πλατφόμα κατά του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου. Με αφορμή μεσημβρινή εκπομπή όπου μίλησε ο κ. Παπαδόπουλος η Πλατφόμα σε ανακοίνωση τόνισε ότι: «Ο Νικόλας Παπαδόπουλος επιστράτευσε την γνωστή πλέον σ’ όλους τακτική του: την «εξόντωση χαρακτήρων» προσώπων και προσωπικοτήτων. Με εγωπάθεια και χωρίς καν ίχνος αυτοκριτικής, πλάθει στο μυαλό του φανταστικούς εχθρούς».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, « κ. Παπαδόπουλος για τον μόνο που μπορεί και δικαιούται να κατηγορεί για την πολιτική του απομόνωση και την απαξίωση του ως ηγέτη ενός ιστορικού κόμματος, είναι τον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και κανέναν άλλο».

Όπως επισημαίνεται: «Με τη στάση και τη συμπεριφορά του, ακόμα και μετά τις μαζικές παραιτήσεις αξιωματούχων και μελών του ΔΗΚΟ, ο Νικόλας Παπαδόπουλος απλά μας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ και μας ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ». Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η αναρρίχηση στην εξουσία, με το όποιο κόστος. Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο της μικροπολιτικής και των μικροσκοπιμοτήτων που εξυπηρετεί»..

Μας θλίβει, όμως που ένα ιστορικό κόμμα όπως είναι το ΔΗΚΟ οδηγείται στην απαξίωση και στην περιθωριοποίηση για χάριν ιδιοτελών κινήτρων.

Συνεχίζοντας η Πολιτική Πλατφόρμα αναφέρει: «Δυστυχώς, οι αρχές και οι αξίες του ΔΗΚΟ, θυσιάστηκαν στο βωμό της προσωπικής ατζέντας και των προσωπικών φιλοδοξιών του ιδίου. Έτσι εξηγείται και η αλλοπρόσαλλη πολιτική παλινδρόμηση των σκαμπανεβασμάτων και της αυτοαναίρεσης, στο κυπριακό, στην οικονομία, στην υγεία.

Το γνήσιο, το αυθεντικό Κέντρο είμαστε όλοι μας, που πιστεύουμε πραγματικά στις διαχρονικές αρχές και αξίες της κεντρώας πολιτικής για την προστασία και ενδυνάμωση της μεσαίας τάξης

και των μικρομεσαίων, το ανθρωποκεντρικό μικτό οικονομικό μοντέλο και τις θέτουμε στην υπηρεσία του λαού και όχι στην υπηρεσία της μωροφιλοδοξίας κάποιων. Ούτε ήταν, ούτε είναι στόχος η ενασχόληση – αντιπαράθεση με τον κ. Παπαδόπουλο. Απλά απαντούμε στους ανυπόστατους ισχυρισμούς που αυτός επέλεξε να προβεί εναντίον μας».

 

Home