Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πού θα δουν τα αποτελέσματα την Κυριακή Αβέρωφ,Νίκος,Μαυρογιάννης

Offsite Team -
02.02.2023

Πού θα δουν τα αποτελέσματα την Κυριακή Αβέρωφ,Νίκος,Μαυρογιάννης

Πυρετός στα επιτελεία και για προετοιμασία για την ημέρα των Εκλογών

Τις προετοιμασίες και για την ημέρα των εκλογών συνεχίζουν τα εκλογικά επιτελεία των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι αφού ψηφίσουν το πρωί αναμένεται το απόγευμα να βρεθούν είτε στα γραφεία είτε στα επιτελεία του αναμένοντας το κλείσιμο των καλπών, τα exit polls αλλά και το τελικό αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης που θα κρίνει το δίδυμο του Δευτέρου γύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από τα επιτελεία των τριων βασικών υποψηφίων ο Νίκος Χριστοδουλίδης αναμένεται ότι θα περάσει το απόγευμα της Κυριακής στο Πολιτικό του γραφείο το οποίο βρίσκεται στην  Δημοσθένη Σεβέρη στην Λευκωσία. Από εκεί αναμένεται να δει τα αποτελέσματα των εκλογών καθώς και να προβεί και στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τελικό αποτέλεσμα. 

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης τώρα αναμένεται με το κλείσιμο των καλπών να βρεθεί στο εκλογικό του επιτελείο το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου  Γρίβα Διγενή λίγα μόλις μέτρα μακριά από το Πολιτικό Γραφείο του Νίκου Χριστοδουλίδη όπου εκεί θα δει τα αποτελέσματα με στενούς του συνεργάτες και ακολούθως θα προβεί σε δηλώσεις.  

Τέλος ο Αβέρωφ Νεοφύτου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναμένεται να παρακολουθήσει την ροή αποτελεσμάτων μαζί με στενούς του συνεργάτες στο γραφείο του στα Κεντρικά Γραφεία του ΔΗΣΥ στην Πινδάρου. Υπενθυμίζεται ότι το Κεντρικό Επιτελείο του κύριου Νεοφύτου βρίσκεται στην Λεωφόρο Λεμεσού και αναμένεται να το επισκεφθεί μετά την καταμέτρηση των ψήφων. 

Που θα ψηφίσουν…. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Γυμν. Ακρόπολης (Αγ. Ομολογητών) στη Λευκωσία στις 10:15 πμ ενώ ο Ανδρέας Μαυρογιάννης στο Γ΄ Δημ. Σχολείο Αγλαντζιάς μια ώρα προηγούμενος. 

Τέλος ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα ψηφίσει στις 09:45 στην γενέτειρα του Γεροσκήπου και συγκεκριμένα στο Α΄ Δημ. Σχολείο Γεροσκήπου.

Home