Προεδρικές επαφές Αβέρωφ στην Αθήνα

Προεδρικές επαφές Αβέρωφ στην Αθήνα

Α.Νεοφύτου για Συνεργατισμό:Προέχει υπευθυνότητα έναντι της χώρας
Ενημερώνει Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα του για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Σειρά επαφών στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος μεταξύ άλλων θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριακό Μητσοτάκη τον οποίο θα ενημερώσει και για την υποψηφιότητα του για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.  

Παράλληλα την συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό θα απασχολήσει σύμφωνα με κομματικές πηγές  η παρούσα κατάσταση πραγμάτων στο κυπριακό, ενώ ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα επαναβεβαιώσει τη θέση και τη βούληση της πλευράς μας για επανέναρξη του διαλόγου πάνω στη συμφωνημένη βάση λύσης.

O Αβέρωφ Νεοφύτου θα έχει και πρόγευμα Εργασίας με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελληνικής Δημοκρατίας Χρήστο Στυλιανίδη, του οποίου το όνομα μέχρι και την υπουργοποίηση του στην Ελληνική Κυβέρνηση βρισκόταν στην λίστα με τους πιθανούς υποψήφιους του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές του 2023.

Τέλος ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ιωάννη Μπρατάκο αλλά και με τη Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας, και πρώην υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο κύκλος επαφών του Προέδρου του ΔΗΣΥ στην Αθήνα θα κλείσει με συνάντηση με την Επικεφαλής της Περιφέρειας του Παρισιού Ιλ ντε Φρανς, Valerie Pecresse και τον πρώην Επικεφαλής Διαπραγματευτή της ΕΕ για το Brexit με το Ηνωμένο Βασίλειο, Michel Barnier.

Home