Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Προχωρούν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για την μονοδρόμηση Μακαρίου

Offsite Team -
28.11.2022 - 14:52

Προχωρούν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για την μονοδρόμηση Μακαρίου

Οι διαμαρτυρόμενοι απαιτούν άμεσα την επαναφορά της αμφιδρόμησης της νότιας Μακαρίου

Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη μονοδρόμηση του τμήματος της Μακαρίου από τα φώτα της Αστυνομίας Λυκαβηττού μέχρι τα φώτα Εθν.Φρουράς (πρώην Χίλτον) προχωρεί η ομάδα πρωτοβουλίας το Σάββατο 3/12/2022 στις 11-12 πμ 

Όπως αναφέρει η ομάδα πρωτοβουλίας από την 1η Μαρτίου, 2022, το νότιο τμήμα της Μακαρίου έχει μετατραπεί σε περίεργη μονοδρόμηση- 3 λωρίδες μπαίνουν στη πόλη + 1 λωρίδα αποκλειστική για λεωφορεία/ποδήλατα/ταξί βγαίνει από την πόλη, με τρόπο που ακυρώνεται η έξοδος όλων των ιδιωτικών οχημάτων των πολιτών από την κεντρική αρτηρία της Λευκωσίας με αποτέλεσμα το κυκλοφοριακό χάος στις παρόδους και περιμετρικά της πόλης. 

Αυτή η μετατροπή όπως αναφέρουν έχει επιφέρει πολλαπλά προβλήματα ασφάλειας, περιβαλλοντικά, εμπορικότητας (οικονομίας).

Οι διαμαρτυρόμενοι απαιτούν άμεσα, έστω και προσωρινά, την επαναφορά της αμφιδρόμησης της νότιας Μακαρίου για μια λειτουργική, ασφαλή και εμπορική Λεωφόρο Μακαρίου.

Η ομάδα πρωτοβουλίας προσκαλεί όλους τους επηρεαζόμενους- κατοίκους, εργαζόμενους, επισκέπτες, επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες και φίλους της Λευκωσίας στη διαμαρτυρία απαιτώντας όλοι μαζί καλύτερη ποιότητα ζωής στον Πρωτεύουσα.

Χώρος συγκέντρωσης των διαμαρτυρόμενων θα είναι ο μεγάλος χώρος στάθμευσης Μακαρίου γωνία με οδό Νάξου (απέναντι από το Υπ.Εμπορίου) στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου 3/12.

Home