Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Το προκλητικό βίντεο της Τουρκίας για την εισβολή (Vid)

Offsite Team -
19.07.2019

Το προκλητικό βίντεο της Τουρκίας για την εισβολή (Vid)

Thumbnail
«Πριν από 45 χρόνια φέραμε την ειρήνη»

Μία ημέρα πριν από την 45η επέτειο της εισβολής στην Κύπρο το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας δημοσιεύει ένα βίντεο που έχει δημιουργηθεί ειδικά γι’ αυτήν την περίσταση.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, οι ένοπλες δυνάμεις δηλώνουν την αποφασιστικότητά τους να είναι παρούσες στην Κύπρο και τη Μεσόγειο. Σε αυτό τα πρώτα πλάνα που προβάλλονται δείχνουν εικόνες από τον πόνο που βίωναν οι Τουρκοκύπριοι πριν από την εισβολή μέχρι και το 1974, όταν η Τουρκία επεμβαίνει και φέρνει τη χαρά.

Το μήνυμα της Τουρκίας για την εισβολή στην Κύπρο

Το μήνυμα που μεταφέρεται στο βίντεο του υπουργείου Άμυνας, είναι ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έφεραν την ειρήνη στο νησί μέχρι και σήμερα αποτελούν τον εγγυητή της ενότητας, της σταθερότητας και της ατέρμονης γαλήνης στην Κύπρο. Στη λεζάντα που το συνοδεύει αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Μαζί με τους ήρωες της Ειρηνευτικής Επιχείρησης, που έφεραν την ειρήνη στην Κύπρο πριν από 45 χρόνια, ανακουφίζοντας τους αδελφούς μας από την τυραννία και τον πόνο, τιμούμε παράλληλα με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη όλους τους ήρωες και τους βετεράνους μας». Το βίντεο κλείνει δείχνοντας έναν πιλότο F-16 του σήμερα να χαιρετά το γεωτρύπανο ‘Πορθητής’ στα ανοιχτά της Κύπρου.

Home