Πρόταση ΔΗΣΥ για δήμαρχο κοινής αποδοχής στην Αμμόχωστο

Πρόταση ΔΗΣΥ για δήμαρχο κοινής αποδοχής στην Αμμόχωστο

Ανακοίνωση σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές στον Δήμο Αμμοχώστου εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός

Αυτή την ώρα, που ξανανοίγει το παράθυρο για κινητικότητα στο κυπριακό πιστεύουμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός πως η Αμμόχωστος θα πρέπει να είναι το σύμβολο της ενότητας και μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων αλλά και μεταξύ των πολιτών, αναφέρει μεταξύ άλλών η ανακοίνωση. 

Σε ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ καλεί δημόσια όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου για εξευρεθεί μια προσωπικότητα που θα είναι κοινής αποδοχής από τους Αμμοχωστιανούς.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Μετά και τον απροσδόκητο χαμό του δημάρχου Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανού, του ανθρώπου που συνέδεσε τη ζωή του με τον στόχο της επιστροφής της Αμμοχώστου, καλούμε δημόσια αλλά και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία σε μια προσπάθεια συνεννόησης με τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου για  κατάληξη σε μια προσωπικότητα που θα είναι κοινής αποδοχής από τους Αμμοχωστιανούς για το υπόλοιπο της θητείας του δημάρχου. Μιας προσωπικότητας που θα είναι στοχοπροσηλωμένη στην επίλυση του κυπριακού και της επιστροφής της Αμμοχώστου.  

Το εκτελεστικό γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού σε σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία και όρισε τον Αντιπρόεδρο της παράταξης και Βουλευτή Αμμοχώστου Γιώργος Κ. Γεωργίου για να βολιδοσκοπήσει τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις τις αμέσως επόμενες μέρες. Ευχή μας να έχει θετική κατάληξη η πρωτοβουλία μας.

Home