Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πρώτο στέλεχος ΔΗΣΥ που τάσσεται υπέρ Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
05.02.2023

Πρώτο στέλεχος ΔΗΣΥ που τάσσεται υπέρ Χριστοδουλίδη

Υπ. Παιδείας: Η χώρα μας είναι βασικά μια οικονομία υπηρεσιών
Π. Προδρόμου: Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την επιλογή του κόμματος - Προσωπική μου θέση είναι η στήριξη Νίκου

Το πρώτο στέλεχος του ΔΗΣΥ και της Κυβέρνησης που τάσσεται υπέρ της υποστήριξης του Νίκου Χριστοδουλίδη στο Β’ Γύρο είναι ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου.

Σε επικοινωνία της Offsite με τον κ. Προδρόμου, ενόψει και της συνεδρίας του πολιτικού γραφείου (την Δευτέρα 6/2), σημείωσε πως “έγινε μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την επιλογή του κόμματος. Η απόφαση του κόμματος και η προσπάθεια ήταν να συνεχίσουμε σε πορεία σταθερότητας, ανάπτυξης και εκσυγχρονιστικών μεταρρυθμίσεων, με την υποψηφιότητα του προέδρου του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου. Δυστυχώς, η πρόταση αυτή δεν επικροτήθηκε από το εκλογικό σώμα”.

Σε ερώτηση τι πιστεύει ο ίδιος ότι θα πρέπει να πράξει ο ΔΗΣΥ, ο κ. Προδρόμου τόνισε πως ‘μπροστά στην κατάσταση που διαμορφώνεται τώρα, ούτε στιγμή δεν μπορεί να διανοηθούμε ότι θα έχουμε διακυβέρνηση που θα επαναφέρει τις πολιτικές εκείνες που χρεοκόπησαν τη χώρα και οι οποίες επιχειρούν να επανέλθουν σήμερα με «όχημα» την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη. Προσωπική μου θέση είναι ότι αναντίλεκτα υποστηρίζουμε τον Νίκο Χριστοδουλίδη’.

Πρόσθεσε παράλληλα πως ‘εξάλλου, είναι κοινό μυστικό ότι προκρίνεται στο δεύτερο γύρο με την υποστήριξη ενός μεγάλου μέρους ψηφοφόρων της φιλελεύθερης παράταξης μας, του ΔΗΣΥ. Με τον ίδιο τρόπο θα φτάσει και στην εκλογή του την επόμενη Κυριακή, με τη συμπαράταξη μας στην υποψηφιότητα του. Ενώ, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι πολιτικά δοκιμασμένος, αφού για εννιά χρόνια υπήρξε ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη. Πρέπει και να στηρίξουμε την εκλογή του και να αναζητήσουμε συγκλίσεις στη διακυβέρνηση’, κατέληξε. 

Home